Gå til hovedinnhold

Moduler i Romexis

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter innenfor tannhelse og klinikkdrift - fra 2D og 3D-bilder til CAD/CAM-teknologi.

Romexis® programvaremoduler

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter innenfor tannhelse og klinikkdrift - fra 2D og 3D-bilder til CAD / CAM-teknologi.

Romexis® 2D-bildeprogramvare

Vår avanserte Planmeca Romexis®-programvare tilbyr de mest allsidige verktøyene for 2D-bilder. Diagnostiser bilder ved å bruke vårt komplette utvalg av forbedringsverktøy - eller se dem uansett hvor du er med mobil.

Les mer..

Romexis® 3D-bildeprogramvare

Planmeca Romexis® programvareplattform tilbyr allsidige og intuitive verktøy for uansett tannklinikk og spesialitet. Romexis 3D-programvaremodul støtter alle 3D-bildetyper.

Les mer..

Romexis® cephalometrisk analyse

Planmeca Romexis® Cephalometric Analyse programvaremodul er det ultimate verktøyet for å utføre cephalometriske analyser, kirurgisk planlegging og behandlingsoppfølging i 2D. Programvaren gir fordeler for kjeveortopeder, allmenn tannleger og maxillofacial kirurger.

Les mer..

Smile Design

Design et nytt smil i løpet av minutter ved hjelp av kun et enkelt 2D foto. La pasienten se sitt nye smil og hva han kan forvente før behandlingen starter.

Les mer om Romexis Smile Design

PlanCAD Easy

Planmeca PlanCAD® Easy, er laget spesielt for tannleger. Det er et ideelt verktøy for sofistikert 3D-design og planlegging på en klinikk. Programvaren er intuitiv og rask å bruke og gjør det mulig å produsere et bredt spekter av protetikk.

Les mer om PlanCAD Easy

PlanCAD Premium

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser. Brukervennlighet, et omfattende utvalg av indikasjoner og tilpasningsevne til forskjellige brukerbehov gjør programvaren til et ideelt verktøy for å lage avanserte protetiske arbeider.

Les mer om PlanCAD Premium

Romexis Dental Pacs

Romexis® Dental PACS designet spesielt for å møte behovene til ulike tannlegegruppepraksis, sykehus og universiteter. Dental PACS gir Romexis muliget for å lagre bilder fra alle typer røntgemodaliteter og programvare med dicom funksjonalitet.

Les mer..

Romexis Management og Insights

Utnytt effektiviteten i tannklinikken med sanntidsinformasjon om utstyrbruk og hendelser. Vår Romexis® Clinic Management-programvare tilbyr flere bruksområder og kvalitetssikringsfordeler, mens Romexis® Insights lar deg fjernovervåke klinikken din hvor som helst fra.

Les mer..

Roger Rasmussen

produktspesialist røntgen og programvare

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT

Carl Andreas Eriksen

prosjektsalg utstyr Oslo, Akershus (ikke Romerike) og Buskerud

Alan Serifpour

IKT-konsulent