Gå til hovedinnhold

Moduler i Romexis

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter innenfor tannhelse og klinikkdrift - fra 2D og 3D-bilder til CAD/CAM-teknologi.

Romexis® programvaremoduler

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter innenfor tannhelse og klinikkdrift - fra 2D og 3D-bilder til CAD / CAM-teknologi.

Romexis moduler som er tilgjengelige

Romexis 2D modul

Vår avanserte Planmeca Romexis®-programvare tilbyr de mest allsidige verktøyene for 2D-bilder. Et Kraftig verktøy for gode resultater.
Les mer

Romexis 2D Cephalometrisk programvare

Programvare for kjeveortopedisk behandlingsplanlegging i tannklinikken
Les mer

Romexis 3D modul

Planmeca Romexis® programvareplattform tilbyr allsidige og intuitive verktøy uansett tannklinikk og spesialitet. Romexis 3D modul støtter alle 3D-bildetyper.
Les mer

Romexis Smile Design

Romexis® Smile Design-programvare er svært ideell for å simulere smil, planlegge behandlinger og kommunisere effektivt. Programvaren er tilgjengelig for både Mac og Windows og krever ikke noe ekstra utstyr eller programvare for å fungere.
Les mer

Planmeca Premium CAD software

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser.
Les mer

Planmeca Easy CAD programvare

Planmeca PlanCAD® Easy er en brukervennlig og effektiv programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt
Les mer

Romexis Dental PACS

Romexis Dental PACS er en uavhengig og sikker plattform for å forenkle arbeidsflyt med bilder, selv i komplekse miljøer. Designet spesielt for å møte behovene til ulike grupper tannleger, sykehus og universiteter.
Les mer

Romexis Mangement og Insights

Utnytt effektiviteten i tannklinikken med sanntidsinformasjon om utstyrbruk og hendelser. Hold deg oppdatert uansett hvor du er.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg med IT og programvare

Ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00 | E-post support@plandent.no

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt.
Les mer

Romexis Cloud

Planmeca Romexis® Cloud er en nyskapende bildeoverføringstjeneste for brukere av programvaren Romexis®. Det er en rask, enkel og sikker måte å dele bilder og kompetanse på med pasienter og kollegaer.
Les mer