Gå til hovedinnhold

Service og Support

Ta kontakt med oss i Plandent hvis du lurer på noe. Som alltid, fokuserer vi på å hjelpe deg raskt og effektivt enten det gjelder tekniske spørsmål, forbruksvarer, utstyr eller annet.

support-1920x400.jpg

Service og Support i tannklinikken

Vi betjener alt av dentalt utstyr i klinikken i tillegg til årlig teknisk service og reparasjoner. Har du et håndstykke eller turbin som trenger en overhaling og nye deler, reparerer vi mindre utstyr på vårt verksted.

Har du utfordinger i ditt IT-miljø er vi alltid klare med riktig maskinvare- og programvareløsninger for å hjelpe deg. Vi tilbyr også en helhetlig helsesjekk av klinikkens IT-utstyr. For kunder som har fått levert og installert programvare fra Plandent kan vi tilby gode supportavtaler

Hva kan vi hjelpe deg med?

Teknisk Service

Teknisk service på tannklinikken din? Ta kontakt med oss i Plandent hvis noe skjer med utstyret på klinikken. Som alltid, fokuser vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.
Les mer

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer

Verksted dentalt utstyr

Vi har et stort verksted i Oslo for å reparere dine roterende instrumenter, autoklaver, mikromotorer og annet utstyr. Vi reparerer raskt og effektivt.
Les mer

Kundeservice Plandent

Vårt kunnskapsrike kundeserviceteam hjelper deg med det du skulle lure på rundt forbruksvarer og levering av varer til din klinikk.
Les mer

Spør oss om serviceavtale

Ring oss på tlf 22 07 27 07 eller send epost til service@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer

Røntgen fra Planmeca

Røntgenbilder er et av dine viktigste diagnostiske verktøy og det er derfor viktig å velge riktig røntgen apparat til din klinikk enten det skal være intraoralt, CBCT eller 3D røntgen
Les mer

Scandeal

Nå gjør Plandent og TANNLAB det enda enklere å komme i gang med digitale avtrykk. Plandent gir deg fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB.
Les mer

Forbruksvarer tannklinikk

Plandent leverer merkevarer for alle typer tannbehandling. Hos oss skal du finne et rikt utvalg av varene du bruker hver dag. Se også våre gunstige kundeavtaler som PlanOrder og PlanDeal
Les mer