Gå til hovedinnhold

Service og Support

Ta kontakt med oss i Plandent hvis du lurer på noe. Som alltid, fokuserer vi på å hjelpe deg raskt og effektivt enten det gjelder tekniske spørsmål, forbruksvarer, utstyr eller annet.

support-1920x400.jpg

Service og Support i tannklinikken

  • Service på utstyr: Vi betjener alt av dentalt utstyr som blant annet uniter, stoler, digitale skannere, røntgen, desinfektorer, autoklaver, kompressorer, airflow og sugemotorer for å nevne noe.
  • Oppfølging: Vi utfører årlige tekniske inspeksjoner av utstyret ditt og reparerer også utstyr som trenger det. Har du et håndstykke eller turbin som trenger en overhaling og nye deler reparerer vi mindre utstyr på vårt verksted.
  • Support på IT løsning: Vi er alltid klare med riktig maskinvare- og programvareløsninger for din klinikk, enten det er en server, brannmur, PC, arbeidsstasjon, skriver eller skanner. Vi tilbyr også en helhetlig helsesjekk av klinikkens IT-utstyr. For kunder som har fått levert og installert programvare fra Plandent kan vi tilby gode supportavtaler
  • Kontakt oss: Ønsker du et tilbud eller har noe du lurer på er vi tilgjengelige for deg på tlf 22 07 27 07 eller e-post

Uansett hva du lurer på innenfor dentalt utstyr er vi her for å hjelpe deg.

Finn din lokale servicetekniker

Hva slags service trenger du?

Teknisk Service

Vi reparerer alt av dentalt utstyr som blant annet uniter, digitale skannere, røntgen, desinfektorer, autoklaver, kompressorer, ultralydscalere, airflow og sugemotorer for å nevne noe.

Les mer...

Vårt verksted

Vi har et stort verksted i Oslo med godkjente serviceteknikere som reparerer roterende instrumenter og annet mindre utstyr.

Les mer..

Digital Support

Vi tilbyr supportavtale for kunder som har fått levert og installert programvare fra Plandent.

Les mer..

PlanIT - digitale løsninger og support

PlanIT gir support til over 900 tannklinikker i Norge. Vi tilbyr supportavtale, hardware og programvare til din tannklinikk i tillegg til hjelp med digitale løsninger.

Les mer..

IT support Kontakt PlanIT

Ønsker du tilbud på supportavtale til din klinikk? Ta kontakt!

Kontakt oss ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00
E-post support@plandent.no

Kontakt oss - teknisk service Vi finner en løsning for deg

Som alltid, fokuserer vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.

Kontakt vår serviceavdeling på 22 07 27 07 eller send en e-post til teknisk.service@plandent.no