Gå til hovedinnhold

Romexis Mangement og Insights

Romexis Management og Insights

Utnytt effektiviteten i tannklinikken med sanntidsinformasjon om utstyrbruk og hendelser. Vår Romexis® Clinic Management-programvare tilbyr flere bruksområder og kvalitetssikringsfordeler, mens Romexis® Insights lar deg fjernovervåke klinikken din fra hvor som helst.

Planmeca Romexis Clinic Management

Sanntidsovervåking av den daglige driften for klinikkpersonalet.

Les mer..

Planmeca Romexis Insights

Avansert driftsdataanalyse for forretningsinteressenter som f.eks tannlegekjeder og fylker

Les mer..

Forbedret driftsplanlegging

Finn ut hvor lenge unitene blir brukt, så vel antall ganger som hvilken type røntgenbilder som blir tatt oftest. Bruk data for å forstå hvordan klinikken din fungerer og utvide fremtidens potensiale.

Forbedret kvalitetskontroll

Bruk automatisk innsamlede hendelseslogger for å sikre at alle protokollene for infeksjonskontroll blir fulgt riktig. Du kan også henvise til eksponeringsstatistikk for røntgenapparater for å bekrefte at strålehygiene blir utført for alle pasientgrupper.

Maksimal oppetid på utstyret

Legg til rette for rutinemessig vedlikehold av utstyret og feilsøking ved å samle statusinformasjon i sanntid fra alle Planmeca-enheter. Med detaljert utstyrshistorikk tilgjengelig kan du planlegge og optimalisere forebyggende vedlikehold basert på faktisk bruk og sikre at den daglige driften ikke blir forstyrret.

Roger Rasmussen

produktspesialist røntgen og programvare

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT