Gå til hovedinnhold

Romexis Mangement og Insights

Romexis Management og Insights

Utnytt effektiviteten i tannklinikken med sanntidsinformasjon om utstyrbruk og hendelser. Vår Romexis® Clinic Management-programvare tilbyr flere bruksområder og kvalitetssikringsfordeler, mens Romexis® Insights lar deg fjernovervåke klinikken din fra hvor som helst.

Forbedret driftsplanlegging

Finn ut hvor lenge unitene blir brukt, så vel antall ganger som hvilken type røntgenbilder som blir tatt oftest. Bruk data for å forstå hvordan klinikken din fungerer og utvide fremtidens potensiale.

Bli kjent med Clinic Management

Forbedret kvalitetskontroll

Bruk automatisk innsamlede hendelseslogger for å sikre at alle protokollene for infeksjonskontroll blir fulgt riktig. Du kan også henvise til eksponeringsstatistikk for røntgenapparater for å bekrefte at strålehygiene blir utført for alle pasientgrupper.

Maksimal oppetid på utstyret

Legg til rette for rutinemessig vedlikehold av utstyret og feilsøking ved å samle statusinformasjon i sanntid fra alle Planmeca-enheter. Med detaljert utstyrshistorikk tilgjengelig kan du planlegge og optimalisere forebyggende vedlikehold basert på faktisk bruk og sikre at den daglige driften ikke blir forstyrret.

Les mer om Romexis Insight

Kontakt oss - vi hjelper deg med IT og programvare

Ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00 | E-post support@plandent.no

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Romexis Cloud

Planmeca Romexis® Cloud er en nyskapende bildeoverføringstjeneste for brukere av programvaren Romexis®. Det er en rask, enkel og sikker måte å dele bilder og kompetanse på med pasienter og kollegaer.
Les mer

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer

Opus Journalsystem for tannklinikk

Med Opus Dental får du et program som håndterer hele flyten på klinikken, fra registrering av pasienter, helseskjema og booking av timer til effektiv journalføring og fakturering.
Les mer