Gå til hovedinnhold

Topp dentalt utstyr til din klinikk

Plandent leverer alt som trengs av dentalt utstyr og innredning til en moderne tannklinikk.

Dentalt utstyr på tannklinikken

Vårt sortiment inneholder alt fra moderne uniter bygget for fremtiden via CAD/CAM og 3D-røntgen med programvare, til utstyr for sterilen som desinfektorer og autoklaver. Vi tilbyr de mest teknisk avanserte løsningene for å gi deg en enklere og bedre hverdag.

Uniter

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag. Uniten sikrer et godt behandlingsmiljø og komfort for pasientene, personalet og ikke minst deg som behandler. Vi har et bredt utvalg av uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov

Bli kjent med våre uniter

Røntgen

Røntgenbilder er et av dine beste diagnostiske verktøy og det er viktig å velge riktig røntgen til din klinikk. Vi har gode alternativer for intraoralt røntgen, panoramarøntgen og CBCT, samt 3D røntgen.

Se vårt utvalg av røntgen

Digitale avtrykk/ CAD/CAM

Fra intraoral skanning til brukervennlig programvare, 3D printere og fresere, tilbyr vi alle produktene som trengs for en digital og komplett CAD / CAM arbeidsflyt.

Bli kjent med CAD/CAM

Programvare

Plandent tilbyr et bredt utvalg av effektive og brukervennlige programvareløsninger for den daglige arbeidsflyten på tannklinikken, enten det gjelder journal-løsninger, bildebehandling eller andre programvarer som kan gjøre den dentale hverdagen enklere og bedre.

Les mer om programvare

Klinikkinnredning

Om du ønsker å skape en tannklinikk som er gjennomtenkt med tanke på ergonomi, hygiene og effektiv klinikkdrift, bør du få kvalifiserte råd også før byggeprosjektet ditt starter. Vi kan fungere som dine tekniske rådgivere på prosjektet uansett om det er en ny klinikk eller oppdatering av den gamle.

Bygge ny tannklinikk?

Steril og motorrom

Uten en godt fungerende steril vil ikke klinikken være i stand til å ivareta god hygiene. Og uten et velfungerende motorrom blir det vanskelig å utføre dagens behandlinger. Vi har et godt utvalg av utstyr for steril og motorrom til din klinikk.

Utstyr til steril og motorrom

PlanLeie

Finansiering ved PlanLeie gir deg full handlefrihet til å kunne komme i gang med det utstyret du trenger i tannklinikken. Hos oss får du gode gode og forutsigbare leiebetingelser. Les gjerne mer om hva vi kan tilby.

Les mer om PlanLeie

Service og Support

Vi utfører teknisk service på alt av dentalt utstyr. Våre teknikere er plassert over hele landet og utfører årlige tekniske inspeksjoner av utstyret ditt. Hos Plandent får du serviceavtalen som sikrer deg full trygghet i arbeidsdagen.

Trenger du service og support?

Veterinær

Vi tilbyr veterinærer et bredt spekter av utstyr i høy kvalitet for dentale undersøkelser av dyr. Dette inkluderer blant annet røntgen, dentale uniter, programvare og løsninger for veterinærkirurgi. Vi fører også instrumenter og forbruksvarer som brukes daglig i dyreklinikken.

Vi har utstyr til veterinær