Gå til hovedinnhold

Romexis 2D-programvare

Vår avanserte Planmeca Romexis®-programvare tilbyr de mest allsidige verktøyene for 2D-bilder.

Romexis® 2D-bildeprogramvare

Kraftig verktøy for gode resultater

Vår avanserte Planmeca Romexis®-programvare tilbyr de mest allsidige verktøyene for 2D-bilder. Diagnostiser bilder ved å bruke vårt komplette utvalg av forbedringsverktøy - eller se dem uansett hvor du er med mobil.

Fordeler med Romexis 2D modul

Optimale røntgenbilder - alltid

Romexis 2D-bildemodul er ideell for å diagnostisere bilder raskt og enkelt. På grunn av programvarens adaptive forbehandlingsfilter er alle røntgenbilder hentet nøyaktig som tiltenkt - fra panoramiske og intraorale til cephalometriske bilder.

Intraoral bevegelsesflyt

Romexis støtter en intelligent 2D intraoral bildebehandling. Brukertilpassede maler tillater automatisk bestilling og tann-nummerering av bilder. Når den brukes sammen med Planmeca ProX ™ intraoral røntgenapprat og Planmeca ProSensor® HD intraoral sensor, blir alle bildeksponeringsverdier også registrert. Tredjepartssensorer og PSP-skannere kan også brukes med TWAIN-driver.

Enkelt og kraftig verktøy

Romexis er programvaren du velger for å se og behandle 2D-bilder tatt med Planmeca røntgenapparater. Med det brukervennlige grensesnittet garanterer programvaren utmerkede resultater fra første dag. I tillegg til er kraftige forbedrings-, analyse- og diagnostiseringsverktøy for alle spesialiteter

Radiologisk funnverktøy

Romexis Radiologiske funn-modul er det mest avanserte verktøyet på markedet for å avvise analyse og registrere funn. Programvaren er utviklet sammen med tannleger for å sikre at den effektivt oppfyller hverdagens behov. Modulen er spesielt verdifull i utdanningsmiljøer og sykehus der det er viktig at alle opptak blir samlet eller avvise analyse. Listen over funn er kategorisert hierarkisk og kan redigeres fritt.

Fleksible søk og rapportering

Du kan søke etter bilder i Romexis-databasen på pasientens navn, diagnosetype eller behandler. Det er også enkelt å lage profesjonelle utskrifter av høy kvalitet og røntgenrapporter som du kan sende til henvisende tannleger - med flersidesupport inkludert.

Foto- og videolagring

Alle pasientbilder, videoer og dokumenter kan enkelt lagres i Romexis-databasen sammen med røntgenbildene. Du kan lage maler og pasientfoto, samt koble stillbilder eller skannere med TWAIN-grensesnitt.

Vokser med klinikken din

2D-bildemodulen er ryggraden i Romexis-programvaren, ettersom den er inkludert i alle programvarebuntene våre. Smiledesign, 3D-bilder eller til og med CAD/CAM-modul kan enkelt legges til programvaren når som helst - slik at du kan utvide klinikken din fleksibelt i eget tempo.

Roger Rasmussen

produktspesialist røntgen og programvare

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT