Gå til hovedinnhold

Om Plandent

En totalleverandør til hele tannhelseteamet.

ø27-1920x400.jpg

En totalleverandør for hele tannhelseteamet

Plandent As (tidligere Norsk Dental Depot) ble startet i 1903 og markedsfører i dag dentalutstyr fra store, anerkjente produsenter, blant annet uniter, røntgen og programvare fra Planmeca.

I tillegg tilbyr vi et stort utvalg forbruksvarer og småutstyr fra mange internasjonale produsenter som for eksempel 3M, Ivoclar, Dentsply Sirona, Kulzer, 3Shape, Dürr, W&H, KaVo, osv. sammen med våre egne varemerker, Orbis og Like

Vårt mål er å ha et attraktivt og bredt utvalg slik at vi dekker klinikkens og laboratoriets behov. Alt for en enklere og bedre hverdag.

Plandent AS eier selskapene Tannlab AS, Denamed AS og Dental Sør AS

Besøke Plandent

Kjør kollektivt til Plandent. Du kan ta T-banen til Helsfyr og Brynseng, eller buss til Helsfyr. Går du av på Brynseng går du nedover Østensjøveien mot Helsfyr, går du av på Helsfyr går du oppover Østensjøveien mot mot Brynseng. Du kan ta tog til Bryn stasjon, gå vestover mot Helsfyr.

Kommer du med bil? Vi anbefaler vi å kjøre inn Brynsveien ved Circle K og parkere på Park Nordics plasser der eller i Brynsveien på andre siden av Østensjøveien.

Kontaktinformasjon:

Besøksadresse: Østensjøveien 27, 0661 OSLO
Postadresse: Postboks 6082 Etterstad, 0601 OSLO

post@plandent.no

Telefon: 22 07 27 27

Kontakt oss

Østensjøveien 27

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Kvalitet og miljø Plandent

Plandent har vært ISO sertifisert siden oktober 2000. Dette sikrer at Plandent oppfyller alle relevante lover og forskrifter i forhold til ISO-kvalitet, miljøfyrtårn og direktiv for medisinsk utstyr.
Les mer

Åpenhetsloven | Menneskerettigheter og arbeidsforhold

Det er i dag et krav om at alle større selskaper skal vurdere, forebygge og håndtere brudd på menneske- og arbeidsrettigheter som følge av egen virksomhet, hos leverandører og andre forretningsforbindelser. I vår aktsomhetsvurdering beskriver vi prosessene vi gjennomfører for å sikre at våre leverandører og forretningsforbindelser opprettholder retningslinjene.
Les mer

Åpenhetsloven | Likestilling og mangfold i Plandent

Plandent skal være et godt sted å arbeide. Selskapet arbeider aktivt, målrettet og planmessig for å fremme likestilling, sikre like muligheter og rettigheter og å hindre diskriminering på grunn av etnisitet, nasjonal opprinnelse, avstamning, hudfarge, språk, religion, alder, funksjonshemming og livssyn.
Les mer

Planmeca Group

Planmeca Group består av en gruppe selskaper innen helsesektoren dordelt på seks divisjoner: Planmeca Oy, Planmed Oy, Plandent Oy, LM-Instruments Oy, Opus Systemer AS and Triangle Furniture Systems Inc. Gruppen har over 3000 ansatte verden over. Hovedkontoret ligger i Helsingfors i Finland.
Les mer