Gå til hovedinnhold

Om Plandent

En totalleverandør til hele tannhelseteamet

ø27-1920x400.jpg

En totalleverandør for hele tannhelseteamet

Plandent As (tidligere Norsk Dental Depot) ble startet i 1903 og markedsfører i dag dentalutstyr fra store, anerkjente produsenter, blant annet uniter, røntgen og programvare fra Planmeca.

I tillegg tilbyr vi et stort utvalg forbruksvarer og småutstyr fra mange internasjonale produsenter som for eksempel 3M, Ivoclar, Dentsply Sirona, Kulzer, 3Shape, Dürr, W&H, KaVo, osv. sammen med våre egne varemerker, Orbis og Like

Vårt mål er å ha et attraktivt og bredt utvalg slik at vi dekker klinikkens og laboratoriets behov. Alt for en enklere og bedre hverdag.

Plandent AS eier selskapene Tannlab AS, Denamed AS og Dental Sør AS

Besøke Plandent

Kjør kollektivt til Plandent. Du kan ta T-banen til Helsfyr og Brynseng, eller buss til Helsfyr. Går du av på Brynseng går du nedover Østensjøveien mot Helsfyr, går du av på Helsfyr går du oppover Østensjøveien mot mot Brynseng. Du kan ta tog til Bryn stasjon, gå vestover mot Helsfyr.

Kommer du med bil? Vi anbefaler vi å kjøre inn Brynsveien ved Circle K og parkere på Park Nordics plasser der eller i Brynsveien på andre siden av Østensjøveien.

Kontaktinformasjon:

Besøksadresse: Østensjøveien 27, 0661 OSLO
Postadresse: Postboks 6082 Etterstad, 0601 OSLO

post@plandent.no

Telefon: 22 07 27 27

Kontakt oss

Plandent logo (Image, 40 kB)

Østensjøveien 27