Gå til hovedinnhold

Programvaren Romexis

Planmeca Romexis - én programvare til behandling av alle typer bilder i tannklinikken

romexis6-1920x400.jpg

Planmeca Romexis

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Programmet tilbyr et rikt utvalg av verktøy og funksjoner for alle behov og spesialiteter. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.Illustrasjon Romexis.png

Endelig er den her! Nå er Romexis 6 klar for levering

Gratis demo av Romexis

Hva ønsker du?

Fordeler med Romexis

Alt-i-ett programvare

Programvaren Romexis gjør det mulig å lagre, vise og behandle alle typer data i samme system - med alle 2D- og 3D-bilder og CAD/CAM-kasus i samme database. Programvaren har omfattende spesialverktøy, overvåkningsmuligheter i sanntid og unik tilkobling med alt av utstyr som hjelper deg med å gjøre hver dag mer effektiv og morsom.

Åpent og kompatibelt

Digitale verktøy innen tannbehandling utvikles raskt. For å sikre at du alltid kan bruke den beste tilgjengelige teknologien, har Planmeca gjort Romexis åpen for integrering. Det er enkelt å importere og eksportere 2D- og 3D-bilder i standardformater, for eksempel JPEG, DICOM og STL, eller å overføre data direkte i tredjeparts programvare. Integrasjon er lett å etablere og det finnes 100 programvarealternativer.

Overlegen brukervennlighet

Romexis er utviklet for de behovene man måtte ha for bildebehandling på moderne klinikker. Med alle 2D- og 3D-bilder for hånden, kan du som tannlege gi den beste behandlingen. I Romexis er de vanligste formene for arbeidsflyt på klinikken optimalisert for å sikre at daglige oppgaver raskt kan utføres med færrest mulig klikk. Den nyeste versjonen av Romexis bygger på mange års tilbakemeldinger, og introduserer et banebrytende grensesnitt som hele teamet vil glede seg over.

Fleksibelt samarbeid

Ettersom Romexis er en programvareplattform i nettverk, er alle bilder og behandlingsplaner tilgjengelige på forskjellige arbeidsstasjoner umiddelbart. Dette er spesielt viktig når du skal gi teamet rask tilgang til data. Når det gjelder sikkerhet er det godt å vite at det også er mulig å kreve at alle handlinger i programvaren blir autorisert og logget.

Funksjonalitet i Romexis

Romexis kan tilpasses etter dine behov - helt fra en enkelmanns-praksis til et stort sykehus- eller en stor klinikk. Begynn med det du trenger, og legg til flere brukere og valgfrie moduler senere. Du kan vokse fra 2D, til 3D-bilder og CAD/CAM med fulle implantatplanleggingsfunksjoner.

Se hvilke moduler som finnes i Romexis..

Fordeler med Romexis

  • alt-i-ett programvare
  • integrert med Opus journalsystem
  • stadig i utvikling med nye funksjoner
  • du velger selv hvilke moduler du trenger
  • åpen og kompatibel plattform som kan integreres med annen programvare.
  • overlegen brukervennlighet
  • fleksibelt samarbeid
  • programmet vokser/kan utvides med tannklinikkens størrelse.
  • oppfyller normen og GDPR

Lisenser-i-Romexis.jpg

stripegrey.jpg

Se også..

Romexis® moduler

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter.

Les mer om de ulike modulene..

Røntgen

Røntgenbilder er et av dine beste diagnostiske verktøy og det er viktig å velge riktig røntgen til din klinikk. Vi har gode alternativer for intraoralt røntgen og panoramarøntgen fra enkle modeller til CBCT og 3D-røntgen.

Se vårt utvalg av røntgen

Digitale avtrykk/ CAD/CAM

Fra intraoral skanning, brukervennlig programvare, 3D printere og fresere, vi tilbyr alle produktene som trengs for en digital og komplett arbeidsflyt.

Bli kjent med CAD/CAM

Opus Journalsystem

Opus Dental håndterer hele flyten på klinikken fra registrering og innkalling av pasienter, via effektiv journalføring i behandling - helt til pasienten betaler.

Se mer om Opus Dental