Gå til hovedinnhold

Programvaren Romexis

Planmeca Romexis - én programvare til behandling av alle typer bilder i tannklinikken

romexis6-1920x400.jpg

Planmeca Romexis

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Programmet tilbyr et rikt utvalg av verktøy og funksjoner for alle behov og spesialiteter. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.

Romexis 6 er tilgjengelig også til fast og rimelig mnd.leie

Alt-i-ett programvare

Programvaren Romexis gjør det mulig å lagre, vise og behandle alle typer data i samme system - med alle 2D- og 3D-bilder og CAD/CAM-kasus i samme database. Programvaren har omfattende spesialverktøy, overvåkningsmuligheter i sanntid og unik tilkobling med alt av utstyr som hjelper deg med å gjøre hver dag mer effektiv og morsom.

Åpent og kompatibelt

Digitale verktøy innen tannbehandling utvikles raskt. For å sikre at du alltid kan bruke den beste tilgjengelige teknologien, har Planmeca gjort Romexis åpen for integrering. Det er enkelt å importere og eksportere 2D- og 3D-bilder i standardformater, for eksempel JPEG, DICOM og STL, eller å overføre data direkte i tredjeparts programvare. Integrasjon er lett å etablere og det finnes 100 programvarealternativer.

Overlegen brukervennlighet

Romexis er utviklet for de behovene man måtte ha for bildebehandling på moderne klinikker. Med alle 2D- og 3D-bilder for hånden, kan du som tannlege gi den beste behandlingen. Den nyeste versjonen av Romexis bygger på mange års tilbakemeldinger, og introduserer et banebrytende grensesnitt som hele teamet vil glede seg over.

Illustrasjon23.png

Funksjonalitet i Romexis

Romexis kan tilpasses etter dine behov - helt fra en enkelmanns-praksis til et stort sykehus- eller en stor klinikk. Begynn med det du trenger, og legg til flere brukere og valgfrie moduler senere. Du kan vokse fra 2D, til 3D-bilder og CAD/CAM med fulle implantatplanleggingsfunksjoner.

Fleksibelt samarbeid

Ettersom Romexis er en programvareplattform i nettverk, er alle bilder og behandlingsplaner tilgjengelige på forskjellige arbeidsstasjoner umiddelbart. Dette er spesielt viktig når du skal gi teamet rask tilgang til data. Når det gjelder sikkerhet er det godt å vite at det også er mulig å kreve at alle handlinger i programvaren blir autorisert og logget.

Se hvilke moduler som finnes i Romexis..

Kontakt oss - vi hjelper deg med IT og programvare

Ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00 | E-post support@plandent.no

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Opus Journalsystem for tannklinikk

Med Opus Dental får du et program som håndterer hele flyten på klinikken, fra registrering av pasienter, helseskjema og booking av timer til effektiv journalføring og fakturering.
Les mer

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt.
Les mer