Gå til hovedinnhold

Konsepter

Plandent leverer merkevarer for alle typer tannbehandling. Hos oss skal du finne et rikt utvalg av varene du bruker hver dag. Se også våre gunstige kundeavtaler som PlanOrder og PlanDeal

forbruksvarer.jpg

Forbruksvarer for tannhelsepersonell

Som tannhelsepersonell ønsker man forbruksvarer til riktig pris og god kvalitet. Vi er glade for å kunne tilby et bredt sortiment som kan tilfredsstille selv de mest kresne. Vi legger stor vekt på kjente merkevarer.

Vårt varesortiment innen tannhelse

Vårt sortiment på 70.000 varer inkluderer et stort utvalg forbruksvarer som du kan bestille enkelt hos oss

Produktbeskrivelsene som finnes i nettbutikken er i stor grad skrevet av våre egne ansatte i Norge, enten en tannlege, tannpleier eller tannhelsesekretær. Dersom du likevel ikke finner det du leter etter, vennligst ring kundeservice på 22 07 27 47 så vil du raskt få hjelp.

Vi oppretter stadig nye artikler, og tar gjerne imot tips om nye varer du har behov for. Gi oss også beskjed hvis det er vanskelig å finne en vare. Artikulasjonspapir heter jo blåpapir på folkemunne, og det kan du søke på.

Handle forbruksvarer

Vi hjelper deg med gode råd og veiledning!

Kontakt kundeservice
Tlf 22 07 27 27 | E-post post@plandent.no

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Våre konsepter og egne varemerker

PlanOrder - lagerstyring i tannklinikken

Med PlanOrder får du et komplett lagersystem med innebygget bestillingssystem skreddersydd for din tannklinikk.
Les mer

PlanDeal - når totalen teller

Med PlanDeal gir vi deg de beste betingelsene og prisene på forbruksvarer. Vårt mål er at du skal få en totalt billigere handlekurv hos oss.
Les mer

Forbruksvarer fra LIKE

LIKE er vårt rimeligste alternativ til norske tannklinikker. Her finner du et stort sortiment av forbruksvarer som brukes i klinikken hver dag. Alt fra munnbind, hansker, hodestøttetrekk osv.
Les mer

ORBIS dental produkter

ORBIS er Plandents kvalitetsprodukter til en lavere pris. Plandent har mer enn 1000 ORBIS produkter i sortimentet og er favoritter hos tannleger over hele landet.
Les mer