Gå til hovedinnhold

Planmeca Premium CAD software

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser. Brukervennlighet, et omfattende utvalg av indikasjoner og tilpasningsevne til forskjellige brukerbehov gjør programvaren til et ideelt verktøy for å lage avanserte protetiske arbeider.

PlanCad-premium-1920x400.jpg

Planmeca PlanCAD® Premium

Avansert programvare for design av protetikk.

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser. Programvarens brukervennlighet, omfattende utvalg av indikasjoner og tilpasningsevne til forskjellige brukerbehov gjør programvaren til et ideelt verktøy for å lage avanserte protetiske arbeider.

Fordeler med PlanCAD Premium

Bredt spekter av applikasjoner

Planmeca PlanCAD Premium lar deg designe et bredt spekter av protetikk - inkludert kroner- og broer, inlays, onlays, finer, wax-up design, teleskopiske kroner, skruefestede og sementerte tilpassede distanser, bittskinner og 3D-printbare modeller.

Allsidige verktøy

Planmeca PlanCAD Premium tilbyr et stort utvalg av virtuelle artikulatorer, med omfattende implantatbiblioteker for tilpasset abutment-design.

Tilpasses alle behov

Planmeca PlanCAD Premium kan skreddersys for ulike behov. Du kan jobbe gjennom alle nødvendige trinn med en guidet veiviser og bytte til programvarens ekspertmodus når det kreves mer frihet og avanserte verktøy. På grunn av sin modulære struktur, vil programvaren vokse sammen med virksomheten din - ytterligere indikasjonstyper og funksjoner kan aktiveres når det er nødvendig.

Dra fordel av åpne STL-filer

Potensialet med åpne STL-data ligger i muligheten til å importere, eksportere og redigere STL-filer uten begrensninger. Planmeca PlanCAD Premium er en åpent programvare for kreative sinn - programvaren gir deg friheten til å bruke data fra forskjellige kilder uten ekstra kostnader.

Eksepsjonell integrasjon

Planmeca PlanCAD Premium er integrert med andre Planmeca-produkter. Programvarens integrasjon med Planmecas intraorale og stasjonære skannere støtter en jevn og effektiv arbeidsflyt. Fullførte design kan produseres raskt med Planmeca PlanMill® freseenheter.

PlanCAD Easy

Planmeca PlanCAD® Easy, er laget spesielt for tannleger. Det er et ideelt verktøy for sofistikert 3D-design og planlegging på en klinikk. Programvaren er intuitiv og rask å bruke og gjør det mulig å produsere et bredt spekter av protetikk.

Les mer om PlanCAD Easy

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT

Carl Andreas Eriksen

prosjektsalg utstyr Oslo, Akershus (ikke Romerike) og Buskerud

stripegrey.jpg

Se også

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder som oppfyller alle bildbehandlings-behov man måtte ha på en klinikk uavhengig av utstyr.

Bli kjent med Romexis

Romexis® moduler

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter.

Les mer om de ulike modulene..

Intraorale skannere

Øk arbeidsflyten din med våre intraorale skannere fra Planmeca og 3Shape.

Se mer om intraorale skannere

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt. Velg om du vil sende direkte til lab eller gjøre design-jobben selv.

Les mer TRIOS Design Studio..