Gå til hovedinnhold

Planmeca Premium CAD software

Brukervennlighet, et omfattende utvalg av indikasjoner og tilpasningsevne til forskjellige brukerbehov gjør Planmeca PlanCAD® Premium til et ideelt verktøy for å lage avanserte protetiske arbeider.

PlanCad-premium-1920x400.jpg

Planmeca PlanCAD® Premium

Avansert programvare for design av protetikk.

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser. Programvarens brukervennlighet, omfattende utvalg av indikasjoner og tilpasningsevne til forskjellige brukerbehov gjør programvaren til et ideelt verktøy for å lage avanserte protetiske arbeider.

Fordeler med PlanCAD Premium

Bredt spekter av applikasjoner

Planmeca PlanCAD Premium lar deg designe et bredt spekter av protetikk - inkludert kroner- og broer, inlays, onlays, finer, wax-up design, teleskopiske kroner, skruefestede og sementerte tilpassede distanser, bittskinner og 3D-printbare modeller.

Allsidige verktøy

Planmeca PlanCAD Premium tilbyr et stort utvalg av virtuelle artikulatorer, med omfattende implantatbiblioteker for tilpasset abutment-design.

Tilpasses alle behov

Planmeca PlanCAD Premium kan skreddersys for ulike behov. Du kan jobbe gjennom alle nødvendige trinn med en guidet veiviser og bytte til programvarens ekspertmodus når det kreves mer frihet og avanserte verktøy. På grunn av sin modulære struktur, vil programvaren vokse sammen med virksomheten din - ytterligere indikasjonstyper og funksjoner kan aktiveres når det er nødvendig.

Dra fordel av åpne STL-filer

Potensialet med åpne STL-data ligger i muligheten til å importere, eksportere og redigere STL-filer uten begrensninger. Planmeca PlanCAD Premium er en åpent programvare for kreative sinn - programvaren gir deg friheten til å bruke data fra forskjellige kilder uten ekstra kostnader.

Eksepsjonell integrasjon

Planmeca PlanCAD Premium er integrert med andre Planmeca-produkter. Programvarens integrasjon med Planmecas intraorale og stasjonære skannere støtter en jevn og effektiv arbeidsflyt. Fullførte design kan produseres raskt med Planmeca PlanMill® freseenheter.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer

Planmeca Easy CAD programvare

Planmeca PlanCAD® Easy er en brukervennlig og effektiv programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt
Les mer

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt.
Les mer

Planmeca Emerald intraoral skanner

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.
Les mer