Gå til hovedinnhold

Romexis Dental PACS

Dental PACS gir en enhetsuavhengig og sikker plattform for å forenkle arbeidsflyten med bilder, selv i komplekse miljøer.

Romexis® Dental PACS

Romexis® Dental PACS designet spesielt for å møte behovene til ulike grupper tannleger, sykehus og universiteter. Dental PACS gir en enhetsuavhengig og sikker plattform for å forenkle arbeidsflyten med bilder, selv i komplekse miljøer.

Hvorfor er Romexis Dental PACS overlegen?

Planmeca Romexis Dental PACS er laget spesielt for odontologien. Det betyr god støtte for 2D-røntgenbilder, 3D CBCT,CADCAM og Twain.
Alle bilder og behandlingsplaner er tilgjengelige for alle behandlere.
PACS-serveren kan betjene hundrevis av brukere.

Rask tilgang til bilder

Når du åpner bilder direkte fra Planmeca Romexis®-serveren, presenteres alle bildene som miniatyrbilder. Dette gjør det raskt og enkelt å få tilgang til riktig bilde. Alle bilder kan også overføres og arkiveres som komprimerte DICOM-filer for å minimere tiden som trengs for å få tilgang.

Åpent for alle typer bilder

Romexis Dental PACS tillater arkivering av bilder fra tredjeparts røntgenenheter ved bruk av DICOM Storage. Direkte 2D-opptak er også tilgjengelig med TWAIN-standarden. Videre er Romexis-programvaren i stand til å arkivere STL-intraoralskanninger fra tredjepartsprogramvare i DICOM-standardformatet.

Se Planmeca Romexis DICOM Samsvarserklæring >>

Skalerbar enkel database

Romexis-programvaren kan benyttes i alle typer IT-miljøer, om det er en klinikk med ett behandlingsrom eller et stort antall tannklinikker i den offentlige tannhelsetjenesten. Våre kunder kjører programvaren med stor suksess både i en stor enkelt-server og synkronisert server-til-server-oppsett.

Roger Rasmussen

produktspesialist røntgen og programvare

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT