Gå til hovedinnhold

Programvare til tannklinikken

Plandent tilbyr et bredt utvalg av effektive og brukervennlige programvareløsninger for den daglige arbeidsflyten på tannklinikken.

Digitale-tjenester-3.jpg

Våre produkter for programvare i tannklinikken

Under finner du våre fremste alternativer for programvare. Enten det gjelder journal-løsninger, bildebehandling eller andre programvarer som kan gjøre hverdagen enklere og bedre, har Plandent en løsning helt tilpasset din klinikk. Skulle du ha noen spørsmål eller vil vite mer om priser, integrering og liknende - ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg!

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder som oppfyller alle bildbehandlings-behov man måtte ha på en klinikk uavhengig av utstyr.

Bli kjent med Romexis

Funksjonalitet i Romexis

Romexis kan tilpasses etter dine behov - helt fra en enkelmanns-praksis til et stort sykehus- eller en stor klinikk. Begynn med det du trenger, og legg til flere brukere og valgfrie moduler senere. Du kan vokse fra 2D, til 3D-bilder og CAD/CAM med fulle implantatplanleggingsfunksjoner.

Se hvilke moduler som finnes i Romexis..

Programvare CAD/CAM

Det trenger du av programvare til CAD/CAM. Skann og analyser digitale avtrykk eller arbeid med mer omfattende kasus.

Se mer om programvare til CAD/CAM

Opus Journalsystem

Opus Dental håndterer hele flyten på klinikken fra registrering og innkalling av pasienter, via effektiv journalføring i behandling - helt til pasienten betaler.

Se mer om Opus Dental

Alan Serifpour

IKT-konsulent

Roger Rasmussen

produktspesialist røntgen og programvare

Carl Andreas Eriksen

prosjektsalg utstyr Oslo, Akershus (ikke Romerike) og Buskerud

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT