Gå til hovedinnhold

Programvare til tannklinikken

Plandent tilbyr et bredt utvalg av effektive og brukervennlige programvareløsninger for den daglige arbeidsflyten på tannklinikken.

Digitale-tjenester-3.jpg

Våre produkter for programvare i tannklinikken

Under finner du våre fremste alternativer for programvare. Enten det gjelder journal-løsninger, bildebehandling eller andre programvarer som kan gjøre hverdagen enklere og bedre, har Plandent en løsning helt tilpasset din klinikk.

Vi tilbyr også support og gode serviceavtaler. Skulle du ha noen spørsmål eller vil vite mer om priser, integrering og liknende - ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg!

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer

Opus Journalsystem for tannklinikk

Med Opus Dental får du et program som håndterer hele flyten på klinikken, fra registrering av pasienter, helseskjema og booking av timer til effektiv journalføring og fakturering.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg med IT og programvare

Ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00 | E-post support@plandent.no

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Mer om digitale tjenester

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt.
Les mer