Gå til hovedinnhold

Planmeca Easy CAD programvare

Planmeca PlanCAD® Easy er et intuitivt og enkelt program for design av egenprodusert protetikk på klinikken

PlanCAD-easy-1920x400.jpg

Planmeca PlanCAD® Easy

- Brukervennlig og effektiv programvare for CAD/CAM

Den åpne programvaren for CAD/CAM, Planmeca PlanCAD® Easy, er laget spesielt for odontologi. Det er et ideelt verktøy for sofistikert 3D-design og planlegging på en klinikk. Programvaren er brukervennlig og effektiv og gjør det mulig å produsere et bredt spekter av proteser

Fordeler med PlanCAD Easy

Brukervennlig design av proteser

Planmeca PlanCAD Easy er ideell for automatisert design av forskjellige protesearbeider - fra en enkelt krone til broer. Med brukervennlig funksjonalitet er det enkelt og morsomt å endre form og utseende på en restaurering.

Integrert modul av Planmeca Romexis®

Planmeca PlanCAD Easy er en integrert del av Romexis Det er ikke nødvendig å veksle mellom forskjellige programvarer, da Romexis støtter flere typer data, og alle handlinger foregår på samme plattform. Implantasjonsplanlegging, kirurgisk veiledningsdesign og andre arbeidsflyter utføres jevnt og effektivt.

Sømløs implantat arbeidsflyt for klinikker

Planmeca PlanCAD Easy sin nye implantat arbeidsflyt er en optimal løsning for effektive tannklinikker. Det lar deg designe hybride støttekroner og produsere på klinikken med Planmeca PlanMill® freseenheter.

Åpen import og eksport

Planmeca PlanCAD Easy lar deg enten fullføre hele arbeidsflyten eller å dele deler av den fleksibelt med laboratorier og andre eksterne partnere. Siden det er en åpen programvare, er det alltid enkelt å importere og eksportere skanninger, restaureringer og hele kasus.

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT

Carl Andreas Eriksen

prosjektsalg utstyr Oslo, Akershus (ikke Romerike) og Buskerud

stripegrey.jpg

Se også

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder som oppfyller alle bildbehandlings-behov man måtte ha på en klinikk uavhengig av utstyr.

Bli kjent med Romexis

Romexis® moduler

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter.

Les mer om de ulike modulene..

Intraorale skannere

Øk arbeidsflyten din med våre intraorale skannere fra Planmeca og 3Shape.

Se mer om intraorale skannere

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt. Velg om du vil sende direkte til lab eller gjøre design-jobben selv.

Les mer TRIOS Design Studio..