Gå til hovedinnhold

Romexis 3D programvare

Planmeca Romexis® programvareplattform tilbyr allsidige og intuitive verktøy uansett tannklinikk og spesialitet. Romexis 3D-programvaremodul støtter alle 3D-bildetyper.

Romexis® 3D-bildeprogramvare

Dra nytte av de beste verktøyene

Planmeca Romexis® programvareplattform tilbyr allsidige og intuitive verktøy uansett tannklinikk og spesialitet. Romexis 3D-programvaremodul støtter alle 3D-bildetyper.

Fordeler med Romexis 3D programvaren

For alle behov og spesialiteter

Romexis 3D-modulen lar brukerne gjøre alt selv, da modulen har avanserte 3D-bildeverktøy spesielt designet for forskjellige spesialiteter og felt innen odontologien - for eksempel kjeveortopedi, periodonti, implantologi, endodonti, maxillofacial kirurgi og generell tannbehandling.

Kraftige 3D-diagnostiske verktøy

Romexis-programvarens 3D-gjengivelsesvisning gir en umiddelbar oversikt over pasientens anatomi og fungerer som et utmerket verktøy for pasientopplæring. Det lar deg øyeblikkelig se bilder fra forskjellige projeksjoner eller konvertere til panoramabilder og snittbilder. Programvarens måle- og merknadsverktøy - for eksempel sporing av nervekanaler - støtter sikker og nøyaktig behandlingsplanlegging.

Programvare for alle 3D-bilder

Romexis 3D-programvaremodul er et overlegent valg for all 3D-avbildning, ganske enkelt fordi den lar brukerne administrere CBCT-bilder, overflatemodeller, 3D-bilder og til og med 4D opptak i ett grensesnitt. Modulen er optimal for en strømlinjeformet og rask bildevisning og gir verktøyene som trengs for avanserte behandlingsplaner og analyser

Intelligent segmentering

Romexis gir et omfattende verktøysett for segmentering av volumetriske CBCT-data. Hele volumet kan konverteres til en STL-modell. Individuelle tenner, mandibula og maxilla, luftveier, bihuler og røtter kan alle segmenteres, lagres og eksporteres som STL-filer fra programvaren for videre kjeveortopedisk eller protetisk planlegging og 3D-utskrift.

Effektiv luftveisanalyse

Luftveiene er segmentert med noen få enkle klikk i Romexis. Programvaren beregner automatisk volumet, minimalt areal og visualiserer pasientens luftveier med livlige farger. Planmeca Ultra Low Dose ™ CBCT-bildeprotokoll er også et optimalt valg for å undersøke luftveiene, ettersom det gjør det mulig å redusere pasientdosen betydelig uten statistisk reduksjon i diagnostisk bildekvalitet.

3D-fotografering

3D-fotografering

Romexis 3D-modul lar deg visualisere og analysere 3D-bilder - enten de er anskaffet med Planmeca ProFace®-modulen (tilgjengelig for alle Planmeca CBCT-bildeenheter) eller importert fra andre kilder i standard OBJ-filformat. Bildene kan kartlegges med CBCT-bilder og digitale inntrykk i programvaren for å skape en virtuell pasient i 3D - perfekt for sammenligninger før, etter behandling, simulering av behandling og pasientopplæring.

Ortodontiske diagnoser

CBCT-bilder er ideelle for kjeveortopediske diagnoser, og Romexis-programvaren gjør det enkelt å analysere skjelettsymmetri, oppdage retinerte og overtallige tenner, samt identifisere rotresorpsjon og orientering nøyaktig. Programvaren kan også lage cephalometriske bilder og panorama fra CBCT-bilder som skal brukes til cephalometriske analyser.

TMJ visninger

Temporomandibular joint (TMJ) smerter påvirker en betydelig del av befolkningen. Planmeca Romexis gir synspunkter spesielt designet for å undersøke og analysere TMJ-bekymringer. Begge pasientens ledd kan evalueres samtidig med nøyaktige målinger i programvaren.

Overlegg CBCT-bilder

Planmeca Romexis 3D-modulen lar deg fleksibelt overlappe to CBCT-bilder. Dette gjør før og etter sammenligninger enkelt, og funksjonen kan også brukes til oppfølging av ortognatisk kirurgi eller for eksempel kjeveortopedisk behandling.

Verktøy for endodonti

Alle våre 3D-apparater har en spesiell høyoppløselig modus med en 75xm voxelstørrelse som er spesielt utviklet for endodontiske opptak. Når den er parret med Romexis-programvarens overlegne visualiseringsfunksjoner, er modusen ideell for endodontisk diagnostikk og pasientundervisning. Rotkanaler, traumer, rotfrakturer og rotresorpsjon kan alle enkelt evalueres - noe som fører til nøyaktige diagnoser og gode behandlingsplaner.

Åpen og kompatibel

Alle typer 3D-data i et standardfilformat kan importeres til eller eksporteres fra Romexis. Programvaren gjør det også mulig å konvertere volumetriske DICOM-data til en overflatemodell og eksporteres som en STL-fil. Du kan eksportere STL-modeller (for eksempel skanninger, kroner, støtteapparat, luftveier og nerver), enten som en fil eller hver for seg. 3D-modulen integreres også med tredjeparts programvare, samt labportaler og tjenester - slik at du kan starte dem og eksportere dataene deres med et enkelt klikk.

Enkelt å dele resultater

Det er raskt å konvertere CBCT-studier til flersidesutskrifter, og de kan også deles med den gratis Planmeca Romexis® Viewer-applikasjonen for Windows og Mac. Studier kan også enkelt sendes til mobile enheter og vises med Planmeca Romexis ™ -bildeapplikasjon for iOS og Android. I tillegg er det enkelt å dele studier med andre klinikker via Planmeca Romexis® Cloud.

Kontakt oss - vi hjelper deg med IT og programvare

Ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00 | E-post support@plandent.no

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Romexis 2D modul

Vår avanserte Planmeca Romexis®-programvare tilbyr de mest allsidige verktøyene for 2D-bilder. Et Kraftig verktøy for gode resultater.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer

Romexis 2D Cephalometrisk programvare

Programvare for kjeveortopedisk behandlingsplanlegging i tannklinikken
Les mer