Gå til hovedinnhold

Design et smil på et par minutter!

Med Planmeca Romexis® Smile Design kan du designe det nye smilet fra et enkelt 2D-foto.

Romexis® Smile Design

Brukervennlig programvare for digitalt design av smil.

Romexis® Smile Design-programvare er svært ideell for å simulere smil, planlegge behandlinger og kommunisere effektivt. Programvaren er tilgjengelig for både Mac og Windows og krever ikke noe ekstra utstyr eller programvare for å fungere. Løsningen er brukervennlig og tilbyr intuitive verktøy for å designe vakre og naturlige smil i samarbeid med pasienten.

Fordeler med Romexis Smile Design

Rask og enkel å bruke

Romexis Smile Design er rask og enkel å bruke. Det tar bare noen få minutter å designe et smil med et 2D-ansiktsfoto og intelligente tannsilhuetter. Programvaren lar deg manipulere posisjonen, form og dimensjonene til hver tann individuelt for å oppnå optimalt utseende og passform.

Involverer pasienter aktivt i behandlingen

Et bilde forteller alltid mer enn 1000 ord og det er derfor enkelt å etablere og forklare realistiske forventninger med Romexis Smile Design. Når pasienter ser en visualisering av sitt nye smil før man går i gang med behandlingen, føler de seg engasjert og inkludert helt fra start.

Kommuniser og samarbeid med spesialister og laboratorier

Romexis Smile Design handler om mer enn å simulere nye smil. Programvaren hjelper deg å kommunisere visuelt og numerisk med andre spesialister og tannlaboratorier for å bestemme riktig behandlingsalternativ for pasienten og sikre at målene for behandlingen oppnås.

Ortodontisk og CAD/CAM integrasjon

Du kan enkelt eksportere ferdige digitale smil-design til hvilken som helst CAD/CAM-programvare for å presentere forskjellige behandlingsalternativer og faktisk implementere planene. 2D-designet fungerer som en visuell guide eller referanse når du designer fysiske mock-ups eller den endelige restaureringen.

Send filer raskt og trygt

Å sende design til andre spesialister, tannlaboratorier eller pasienter er fleksibelt og sikkert via Planmeca Romexis® Cloud image transfer service eller Planmeca mRomexis ™ mobilapplikasjon. Fullførte design viser pasientens ansikt, planlagte smil og relaterte målinger, og kan også inkludere et intraoralt bilde.

Instruksjonsvideoer, webinarer og annen støtte

Planmeca tilbyr et bredt spekter av opplæringsmateriell som hjelper brukere å få mest mulig ut av opplevelsen sin med Romexis Smile Design. Disse inkluderer veiledningsvideoer, webinarer, raske guider og casestudier.

Smile Design finnes tilgjengelig for Windows og Mac OS. Programvaren tilbys som en frittstående versjon eller som modul i Planmeca Romexis®.

Fordeler med Romexis Smile Design

  • Vis pasientene en forhåndsvisning av det nye smilet deres ved første besøk.
  • Kommuniser tydelig ved å visuelt forklare behandlingsplanen.
  • Presenter enkelt forskjellige behandlingsalternativer.
  • Etabler realistiske forventninger og bli enige med pasienten din.
  • Skap engasjement og trygghet hos pasienten.
  • Kommuniser med spesialister tydelig og effektivt.
  • Bedre kommunikasjonen med dentallaboratoriet.

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder og oppfyller alle bildbehandlings-behov som finnes på en klinikk uavhengig av utstyr

Bli kjent med Romexis

Romexis® programvaremoduler

Planmeca Romexis®-programvareplattformen inneholder mange moduler og verktøy for et bredt spekter av spesialiteter.

Les mer om de ulike modulene..

Opus Journalsystem

Opus Dental håndterer hele flyten på klinikken fra registrering og innkalling av pasienter, via effektiv journalføring i behandling - helt til pasienten betaler.

Se mer om Opus Dental

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt. Velg om du vil sende direkte til lab eller gjøre design-jobben selv.

Les mer TRIOS Design Studio..