Gå til hovedinnhold

Steril og motorrom på tannklinikken

Uten en godt fungerende steril vil ikke klinikken være i stand til å ivareta god hygiene. Og uten et velfungerende motorrom blir det vanskelig å utføre dagens behandlinger. Plandent bidrar med veileding og gode råd i alt fra valg av det riktige utstyret til tegning og tilrettelegging.

Utstyr for steril og motorrom?

Hos oss finner du høyteknologisk utstyr tilpasset din klinikk for steril og motorrom.

Vi fører de beste produktene fra Dürr Dental og Dental Miljøteknikk til motorrommet og har et bredt utvalg av utstyr fra Melag og Miele til sterilen.

Enten du er på jakt etter en desinfektor, autoklav, kompressor eller sugemotor med innebygd amalgamutskiller har vi løsningen for deg. Alt for at du skal kunne fokusere på dine pasienter og den behandlingen de trenger.

Tenk også over vannbehandling i klinikken. Rent vann er essensielt for å skape en trygg klinikk. Kontakt oss gjerne for løsninger.

Vi kan tilby følgende

Autoklav for klinikken

Autoklaven er en sentral del av den sterile arbeidsflyten Det er derfor viktig at du velger en autoklav som har riktig kapasitet for det du ønsker å utføre. Plandent har lang erfaring med å designe løsninger for steril og vet hva som kreves for å få en god arbeidsflyt.
Les mer

Desinfektor

Vi har et godt utvalg av desinfektorer fra blant annet Miele og Melag som leverer den gode kvaliteten du ønsker i tannklinikken
Les mer

Dental Sugemotor

Sugemotoren er avgjørende for at tannklinikken din skal fungere hver dag. Det er derfor viktig å velge kvalitetsprodukter med riktig størrelse i henhold til klinikkens behov
Les mer

Dental kompressor

Kompressoren er avgjørende for at din klinikk skal være operativ hver dag. Det er en rekke faktorer du må vurdere når du anskaffer deg en kompressor. Se hva du bør tenke på når du skal velge kompressor til din tannklinikk.
Les mer

Du er sikker med en serviceavtale

En serviceavtale med Plandent er god økonomi. Forebyggende vedlikehold, skifte av slitedeler og grundig intervallkontroll av bla. autoklaver. Ved behov tilbyr vi utlånsutstyr under reparasjonstiden.

Vi har godt utdannede lokale teknikere med lang erfaring i nærheten av klinikken din. Hjelpen er aldri langt unna og sikrer deg en trygg klinikkdrift.

Les mer om Serviceavtaler

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Hva gjør du når sugemotor eller kompressor svikter

Uten sug og luft er det vanskelig å kunne behandle pasienter. En sikker drift er en god veileder for suksess. Hva kan du selv gjøre for å vedlikeholde sugemotor og kompressor? Vi gir deg tipsene du trenger for vedlikehold av motorrommet
Les mer

Slik setter du opp rekkefølgen i sterilen for gode hygienerutiner og arbeidsflyt.

På tannklinikken er det viktig å etablere gode rutiner og prosedyrer for hygiene. Utformingen av sterilen er sentral. Vi viser deg hvordan
Les mer