Gå til hovedinnhold

Steril og motorrom på tannklinikken

Uten en godt fungerende steril vil ikke klinikken være i stand til å ivareta god hygiene. Og uten et velfungerende motorrom blir det vanskelig å utføre dagens behandlinger. Det er viktig å kunne føre en effektiv og god hygieneprosess slik at pasientene blir ivaretatt for en trygg behandling. Plandent bidrar med veileding og gode råd i alt fra valg av det riktige utstyret til tegning og tilrettelegging.

Utstyr for steril og motorrom?

Hos oss finner du høyteknologisk utstyr tilpasset din klinikk for steril og motorrom.

Vi fører de beste produktene fra Dürr Dental og Dental Miljøteknikk til motorrommet og har et bredt utvalg av utstyr fra Melag og Miele til sterilen.

Enten du er på jakt etter en desinfektor, autoklav, kompressor eller sugemotor med innebygd amalgamutskiller har vi løsningen for deg. Alt for at du skal kunne fokusere på dine pasienter og den behandlingen de trenger.

Tenk også over vannbehandling i klinikken. Rent vann er essensielt for å skape en trygg klinikk. Kontakt oss gjerne for løsninger.

Hvilke tjenester trenger du hjelp med?

Autoklav

En autoklav er en viktig del av sterilen og sikring av optimal hygiene på klinikken. Det er derfor viktig at du stiller krav til kapasiteten og kvaliteten på autoklaven.

Les mer..

Desinfektor

Vi har et godt utvalg av desinfektorer fra blant annet Miele og Melag som gir en trygg desinfeksjon av instrumenter og mindre utstyr. Disse er tilpasset den bruk og de hygieniske krav tannhelsesektoren har.

Les mer..

Dental kompressor

En dental kompressor er fokuspunktet for en tannklinikk som skal være operativ hver dag. Derfor er det viktig å velge kvalitetsprodukter med riktig størrelse i henhold til klinikkens behov.

Les mer..

Sugemotor

Sugemotoren er et kritisk punkt for at tannklinikken din skal fungere hver dag. Det er defor viktig å velge kvalitetsprodukter med riktig størrelse i henhold til klinikkens behov.

Les mer..

Du er sikker med en serviceavtale

En serviceavtale med Plandent er god økonomi. Forebyggende vedlikehold, skifte av slitedeler og grundig intervallkontroll av bla. autoklaver. Ved behov tilbyr vi utlånsutstyr under reparasjonstiden.

Vi har godt utdannede lokale teknikere med lang erfaring i nærheten av klinikken din. Hjelpen er aldri langt unna og sikrer deg en trygg klinikkdrift.

Les mer om Serviceavtaler

Lasse Bergersen

prosjektsalg utstyr Innlandet og Romerike

Randi Wulvik

prosjektsalg utstyr Vestland , Østfold, Vestfold og Telemark Follo, Asker og Bærum

Andreas Kennland

prosjektsalg utstyr Rogaland og Agder

Jon Even Haugen

prosjektsalg utstyr Møre og Romsdal , Trøndelag, Nordland