Gå til hovedinnhold

Finansiering

Finansiering ved PlanLeie gir deg full handlefrihet til å kunne komme i gang med det utstyret du trenger i tannklinikken.

Planleie gir deg handlefrihet!

  • leiefinansiering frigjør kapital

Vi anbefaler at du leier utstyret via Planleie, istedet for å betale kontant ved levering. Du frigjør på denne måten driftskapital som kan brukes til andre mer avkastningsvennlige formål!

  • fast månedskostnad gir bedre kontantstrøm

Våre leieavtaler er NIBOR-baserte og marginen er fast gjennom hele avtalepieroden. Leien endrer seg kun dersom NIBOR endres. Faste leiebetalinger gir en forutsigbar kontantstrøm.

  • fleksibilitet

Leiefinansiering av utstyret gir deg som kunde fleksibilitet gjennom hele avtaleperioden. Det er enkelt å gjøre oppgradering av utstyret i løpet av perioden. Leiebeløpet kan økes eller avtaletiden forlenges – du velger selv hva som passer best for din klinikk.

Se også: Fordeler og ulemper ved å leie vs eie dentalt utstyr. Vi har spurt Kari Thorvaldsen i De Lage Landen.

  • enkel budsjettering

Leiebeløpet er kjent i hele avtaleperioden og dette gjør at budsjetteringen blir forutsigbar og enkel. Ved leiefinansiering av utstyret belastes heller ikke investeringsbudsjettet.

  • forsikring

PlanLeie inkluderer en utstyrsforsikring som er spesielt godt tilpasset leiefinansiert utstyr. Forsikringen har en lav egenandel med kun kr 3000 per skadetilfelle. Dersom uhellet er ute vil forsikringen dekke nytt utstyr. Fullstendige forsikringsvilkår følger avtalen.

Kontakt Oss Vil du vite mer om PlanLeie?

Plandent samarbeider med De Lage Landen om å gi deg de beste avtalene slik at du kan komme i gang med nytt utstyr i tannklinikken.

Kontakt våre kundekontakter marianne.hoff-halvorsen@dllgroup.com og madeleine.furulund@dllgroup.com

De Lage Landens hjemmeside

Vi garanterer deg en god leieavtale med gunstige betingelser

stripegrey.jpg

Se også..

Dentalt utstyr

Plandent er totalleverandør av alt du trenger til tannklinikken enten det gjelder programvare, utstyr, service, forbruksvarer eller planlegging. Se vårt brede utvalg av utstyr

Se utstyr..

Klinikkinnredning

Om du ønsker å skape en tannklinikk som er gjennomtenkt med tanke på ergonomi, hygiene og effektiv klinikkdrift, bør du få kvalifiserte råd også før byggeprosjektet ditt starter. Vi kan være din tekniske rådgiver på prosjektet uansett om det er en ny klinikk, utvidelse, ombygging eller oppdatering av den gamle.

Bygge ny tannklinikk?

Røntgen

Røntgenbilder er et av dine beste diagnostiske verktøy og det er viktig å velge riktig røntgen til din klinikk. Vi har gode alternativer for intraoralt røntgen og panoramarøntgen fra enkle modeller til CBCT og 3D-røntgen.

Se vårt utvalg av røntgen

Teknisk Service

Vi reparerer alt av dentalt utstyr som blant annet uniter, digitale skannere, røntgen, desinfektorer, autoklaver, kompressorer, ultralydscalere, airflow og sugemotorer for å nevne noe.

Les mer...