Gå til hovedinnhold

Finansiering med PlanLeie

Finansiering ved PlanLeie gir deg full handlefrihet til å kunne komme i gang med det utstyret du trenger i tannklinikken.

Planleie gir deg handlefrihet!

  • leiefinansiering frigjør kapital

Vi anbefaler at du leier utstyret via Planleie, istedet for å betale kontant ved levering. Du frigjør på denne måten driftskapital som kan brukes til andre mer avkastningsvennlige formål!

  • fast månedskostnad gir bedre kontantstrøm

Våre leieavtaler er NIBOR-baserte og marginen er fast gjennom hele avtalepieroden. Leien endrer seg kun dersom NIBOR endres. Faste leiebetalinger gir en forutsigbar kontantstrøm.

  • fleksibilitet

Leiefinansiering av utstyret gir deg som kunde fleksibilitet gjennom hele avtaleperioden. Det er enkelt å gjøre oppgradering av utstyret i løpet av perioden. Leiebeløpet kan økes eller avtaletiden forlenges – du velger selv hva som passer best for din klinikk.

Fordeler og ulemper ved å leie utstyr

  • enkel budsjettering

Leiebeløpet er kjent i hele avtaleperioden og dette gjør at budsjetteringen blir forutsigbar og enkel. Ved leiefinansiering av utstyret belastes heller ikke investeringsbudsjettet.

  • forsikring

PlanLeie inkluderer en utstyrsforsikring som er spesielt godt tilpasset leiefinansiert utstyr. Forsikringen har en lav egenandel med kun kr 3000 per skadetilfelle. Dersom uhellet er ute vil forsikringen dekke nytt utstyr. Fullstendige forsikringsvilkår følger avtalen.

Kontakt Oss Vil du vite mer om PlanLeie?

Plandent samarbeider med De Lage Landen om å gi deg de beste avtalene slik at du kan komme i gang med nytt utstyr i tannklinikken.

Kontakt våre kundekontakter marianne.hoff-halvorsen@dllgroup.com og madeleine.furulund@dllgroup.com

De Lage Landens hjemmeside

Vi garanterer deg en god leieavtale med gunstige betingelser

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer

Røntgen fra Planmeca

Røntgenbilder er et av dine viktigste diagnostiske verktøy og det er derfor viktig å velge riktig røntgen apparat til din klinikk enten det skal være intraoralt, CBCT eller 3D røntgen
Les mer

Scandeal

Nå gjør Plandent og TANNLAB det enda enklere å komme i gang med digitale avtrykk. Plandent gir deg fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB.
Les mer