Gå til hovedinnhold

Røntgen

Røntgenbilder er et av dine beste diagnostiske verktøy og det er derfor viktig å velge riktig røntgen til din klinikk. Vi i Plandent gir deg gode råd på veien når du skal investere i nytt utstyr til tannklinikken.

Full-bredde-3D-1920x400.jpg

Røntgen med tilbehør fra Planmeca og Dürr Dental

Røntgenbilder er et av dine viktigste diagnostiske verktøy og det er derfor viktig å velge riktig røntgen apparat til din klinikk. Vi i Plandent gir deg gode råd på veien når du skal investere i nytt utstyr til tannklinikken.

Ulike typer røntgen

3D røntgen fra Planmeca

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder.
Les mer

Panorama røntgen og CBCT

Plandent fører et bredt utvalg av panoramarøntgen og CBCT. Vi har lang erfaring i å finne den beste røntgenløsningen for tannklinikker over hele Norge. Kontakt oss gjerne for gratis befaring.
Les mer

Intraoralt røntgen

Vår premium intraorale røntgenapparat ProX fungerer sømløst sammen med det avanserte intraorale sensorsystemet ProX kan også benyttes med forforplater og gir bilder av utmerket kvalitet.
Les mer

ProOne.jpg

Promax.jpg

Visog3.jpg

prosensor.jpg

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer

Ofte stilte spørsmål om røntgen - en hurtigguide

Som diagnostisk hjelpemiddel er røntgenundersøkelser et essensielt verktøy på tannlegeklinikken. I vår røntgenguide finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt røntgen, strålevern og opptaksteknikk.
Les mer

Finn riktig røntgenholder

Det finnes et stort utvalg av ulike røntgenholdere, størrelser, farger og produsenter. Mye avhenger også om du bruker sensor eller fosforplater. Her finner du riktig holder til ditt utstyr.
Les mer