Gå til hovedinnhold

Klinikkinnredning for tannklinikker

Funksjonelt riktig og god utforming av en tannklinikk krever nøye planlegging. Du har definitivt noen ideer om hvordan du ønsker å at klinikken skal se ut. Da er det ekstra spennende når ideene skal gjøres om til et faktisk byggeprosjekt

innredning-tannklinikk-2--1.jpg

Bygge ny tannklinikk eller oppgradere den gamle?

Vi hjelper deg med tegninger, 3D tegninger, prosjektering gjennom hele prosessen

Ønsker du å skape en tannklinikk som er gjennomtenkt med tanke på ergonomi, hygiene og effektiv klinikkdrift, bør du få kvalifiserte råd også før byggeprosjektet ditt starter. Det er mye å tenke på!

Vi kan fungere som dine tekniske rådgivere på prosjektet uansett om du bygger opp en ny klinikk fra begynnelsen, skal utvide, bygge om eller bare gjøre en enkel oppgradering. Vi hjelper deg med alt fra tegning til finanisering.

Få forslag til innredning av din tannklinikk og et godt tilbud på planløsning

Det kan virke uforståelig å måtte bestemme plassering av vann-og elektriske installasjoner, samt uniter og annet utstyr i klinikken. Og hva hvis det er en nyetablering av en tannklinikk i lokaler som ikke tidligere har huset klinikk - er lokalene i det hele tatt egnet?

Den tidlige prosjekteringsfasen for et byggeprosjekt er utrolig viktig for et vellykket sluttresultat. Du gjør lurt i å involvere en kompetent samarbeidspartner så tidlig som mulig i prosessen.

Vi er ofte konsulenter på byggeprosjekter, selv før kundene våre signerer leie- eller kjøpekontrakter. Dette gir våre kunder forsikring om at de ikke senere vil stå med lokaler som ikke kan fungere som en tannklinikk på grunn av for eksempel feil ledning eller mangel på plass til en sugemotor.

Innredning av alt fra ett klinikkrom til steril og fullstendig møblement

Ingen oppgaver er for store eller små for Plandents tegne- og prosjekteringsteam.

Når vi tar på oss ditt prosjekt tar vi hensyn til dine behov. Vi lytter til dine ønsker når vi kommer med forslag til interiørdesign, men sørger selvfølgelig for at drømmene kan fungere i praksis. Sammen kan vi lage omfattende løsninger der det visuelle og funksjonelle kombineres til beste resultat. Vi sørger for at din tannklinikk både er presentabel for pasientene dine og har et funksjonelt og godt arbeidsmiljø.

Oppgavene for klinikkdesign kan variere fra fullstendig renovering av et enkelt klinikkrom, steril og venterom til veldig store ombygginger og nyetableringer. Vi hjelper deg med å utarbeide planleggings- og innredningsforslag samt arbeidstegninger, instrukser for tilrettelegging og utførelse av tekniske installasjoner (rør- og elektrikerarbeid)

Hos oss kan du kjøpe både klinikkinnredning fra Inform, Climo, Dandent, og Haugstad. Vi jobber også med mange andre anerkjente leverandører når det gjelder å lage totalløsninger.

Din ombygging og innredning av klinikken er i trygge hender hos oss

Hos oss vil du få en fast kontaktperson, slik at kommunikasjonen blir enklere for deg. Bak oss har vi et stort team som bidrar til prosessen. Vi jobber tverrorganisatorisk og trekker på kolleger som har den rette kompetansen. For eksempel, hvis du har en ny steril, involverer vi vår hygienekspert og ser over arbeidsflyten med kassetter, skuffestørrelser, væsker etc. Dette sikrer et interiør som gjør hverdagen din enklere.

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer

Steril og motorrom i tannklinikken

Uten en godt fungerende steril vil ikke klinikken være i stand til å ivareta god hygiene. Og uten et velfungerende motorrom blir det vanskelig å utføre dagens behandlinger. Det er viktig å kunne føre en effektiv og god hygieneprosess slik at pasientene blir ivaretatt for en trygg behandling.
Les mer

Røntgen fra Planmeca

Røntgenbilder er et av dine viktigste diagnostiske verktøy og det er derfor viktig å velge riktig røntgen apparat til din klinikk enten det skal være intraoralt, CBCT eller 3D røntgen
Les mer