Gå til hovedinnhold

Uniter fra Planmeca

Uniten er det sentrale punktet for en effektiv arbeidsdag i klinikken. Uniten sikrer et godt behandlingsmiljø og komfort for pasientene, personalet og ikke minst deg som behandler. Vi har et bredt utvalg uniter til tannklinikken fra Planmeca. Designet for ditt behov.

dental-units-for-any-clinic.jpg

Unit fra Planmeca

Planmeca uniter er utviklet for å gi en best mulig behandlingsopplevelse for pasienter og klinikkpersonalet. Hver unit som produseres er av topp standard og tilbyr funksjoner og fordeler for å imøtekomme behovene til klinikker i alle størrelser. Vi tilbyr også tilbehør av høy kvalitet som f.eks operasjonslamper som passer til våre uniter.

Fordeler ved Planmecas uniter

Planmeca Compact i5

Vår bestselger - Design, velvære, hygiene, intelligens og evolusjon samlet i én unit.

Bli kjent med Compact i5

Planmeca Compact i Classic

En god basisunit for en funksjonell arbeidsplass.

Les mer om Compact Classic

Unit_kampanje-2021-1200x800.jpg

15 % avslag på alt av tilbehør

Bygg din egen unit akkurat slik du vil ha den. Akkurat nå har vi gode grunnpakker tilgjengelig til en fin pris og ønsker du ekstra utstyr gir vi deg 15 % rabatt i tillegg.

Test selv hvilke muligheter du har i Planmecas design hjelper

Kontakt utstyrsavdelingen@plandent.no for mer hjelp og mer info

Hva gjør Planmecas uniter unike?

Topp infeksjonskontroll

Infeksjonskontroll har alltid vært en viktig del av utviklingen av Planmecas produkter. Nært samarbeid med ledende universiteter innen mikrobiologi har gjennom mange år resultert i omfattende og vitenskapelige velprøvde løsninger for rengjøring og desinfeksjon av unitens sugesystem og vannkanaler På en Planmeca unit kan du utføre alle nødvendige prosedyrer for infeksjonskontroll enkelt og raskt.

Enestående ergonomi

Planmeca samarbeider tett med tannleger og introduserer stadig nye smarte ergonomiske løsninger. Resultatet er mindre plager i rygg, nakke, skuldre, og armer. På Planmecas uniter er det god plass under stolen noe som gir en gode arbeidsforhold enten man vil jobbe to- eller firehendig - dette gjør arbeidet enklere og mer effektivt.

Mer enn bare en tannlegestol

Planmeca er den første produsenten som tilbyr en kobling mellom unit og programvare. For økt effektivitet kan alle Planmecas digitale uniter enkelt settes opp i nettverk via programvaren Planmeca Romexis® Clinic Management. Et stort utvalg av verktøy for kvalitetssikring og eksterne vedlikeholdsrelaterte tjenester er tilgjengelig.

Bli kjent med Clinic Management

Optimal pasientkomfort

Pasientkomfort er høyt prioritert hos Planmeca og vi er opptatt av å gi pasientene den mest komfortable behandlingsopplevelsen. Med god passform og spesiell polstring kan pasientene slappe godt av samtidig som behandlingsteamet kan fokusere på god pasientbehandling.

Prisbelønnet design

Planmecas sterke engasjement for forskning og utvkling ligger til grunn i alt de gjør. Planmeca brenner for design og prioriterer alltid komfort, sikkerhet og brukervennlighet fremfor alt annet. Deres bransjeledende uniter er praktiske, funksjonelle og har et moderne og enkelt nordisk design.

Kontakt oss - tannlegeunit Vi i Plandent hjelper deg

Vi hjelper deg gjerne med å finne den uniten som passer best til deg og din klinikk

Du er velkommen til å prøve de forskjellige tannlegeunitene i vårt showroom i Oslo. Book en demo eller spør om det du lurer på.

Kontakt vår utstyrsavdeling på 22 07 27 27 eller send en e-post til post@plandent.no