Gå til hovedinnhold

Tannlegestoler og uniter fra Planmeca

Tannlegestolen og uniten er det sentrale punktet for en effektiv arbeidsdag i klinikken. Vi har et bredt utvalg uniter og pasientstoler til tannklinikken fra Planmeca. Designet for ditt behov.

dental-units-for-any-clinic.jpg

Behandlingsstoler og uniter fra Planmeca

Planmecas behandlingstoler og uniter er utviklet for å gi en best mulig behandlingsopplevelse for pasienter og klinikkpersonell. Hver tannlegestol og unit som produseres er av topp standard og tilbyr funksjoner og fordeler for å imøtekomme behovene til klinikker i alle størrelser. Vi tilbyr også tilbehør av høy kvalitet som f.eks operasjonslamper som passer til våre behandlingstoler og uniter.

Våre tannlegestoler, behandlingsstoler og uniter

Planmeca Compact i5 unit

Vår bestselger, Planmecas Compact ™ i5 dental unit, er bygget rundt fem sentrale temaer - design, komfort, hygiene, intelligens og evolusjon.
Les mer

Planmeca Compact i Classic unit

Compact Classic er et utmerket valg for behovene til generell tannbehandling og kan utstyres med akkurat det type oppsett som passer din klinikk
Les mer

Planmeca Pro50 pasientstol

En pasientstol for førsteklasses komfort. Behandlingstolen er et ideelt alternativ for deg som leter etter en solid, men elegant pasientstol – som tilbyr ultimat komfort for både tannhelseteamet og pasienter
Les mer

Design din egen unit

Med Planmecas designverktøy kan du sette sammen din helt egen Planmeca unit fra start til slutt.

Test designverktøyet

Hva gjør Planmecas uniter unike?

Fordeler ved Planmecas uniter

Topp infeksjonskontroll

Infeksjonskontroll har alltid vært en viktig del av utviklingen av Planmecas produkter. Nært samarbeid med ledende universiteter innen mikrobiologi har gjennom mange år resultert i omfattende og vitenskapelige velprøvde løsninger for rengjøring og desinfeksjon av unitens sugesystem og vannkanaler På en Planmeca unit kan du utføre alle nødvendige prosedyrer for infeksjonskontroll enkelt og raskt.

Enestående ergonomi

Planmeca samarbeider tett med tannleger og introduserer stadig nye smarte ergonomiske løsninger. Resultatet er mindre plager i rygg, nakke, skuldre, og armer. På Planmecas uniter er det god plass under stolen noe som gir en gode arbeidsforhold enten man vil jobbe to- eller firehendig - dette gjør arbeidet enklere og mer effektivt.

Mer enn bare en tannlegestol

Planmeca er den første produsenten som tilbyr en kobling mellom unit og programvare. For økt effektivitet kan alle Planmecas digitale uniter enkelt settes opp i nettverk via programvaren Planmeca Romexis® Clinic Management. Et stort utvalg av verktøy for kvalitetssikring og eksterne vedlikeholdsrelaterte tjenester er tilgjengelig.

Bli kjent med Clinic Management

Optimal pasientkomfort

Pasientkomfort er høyt prioritert hos Planmeca og vi er opptatt av å gi pasientene den mest komfortable behandlingsopplevelsen. Med god passform og spesiell polstring kan pasientene slappe godt av samtidig som behandlingsteamet kan fokusere på god pasientbehandling.

Prisbelønnet design

Planmecas sterke engasjement for forskning og utvkling ligger til grunn i alt de gjør. Planmeca brenner for design og prioriterer alltid komfort, sikkerhet og brukervennlighet fremfor alt annet. Deres bransjeledende uniter er praktiske, funksjonelle og har et moderne og enkelt nordisk design.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE