Gå til hovedinnhold

Utstyr for veterinærer

Plandent leverer instrumenter, forbruksvarer og utstyr til dental behandling for veterinærer. I vår netthandel har vi et fullstendig sortiment med forbruksvarer. Vi har serviceteknikere over hele landet, som dekker både utstyr og IT for din veterinærklinikk

Dentalt utstyr og forbruksvarer for veterinærer

Vi tilbyr veterinærer et bredt spekter av utstyr i høy kvalitet for dentale undersøkelser av dyr. Dette inkluderer blant annet røntgen, dentale uniter, programvare og løsninger for veterinærkirurgi i tillegg til instrumenter og forbruksvarer som brukes daglig i dyreklinikken.

Våre løsninger for veterinærer er utviklet i samarbeid med dyrleger og dyrepleiere for å sikre at produktene er optimalt egnet for veterinærer.

Veterinærmedisinsk unit for dyrenes tannhelse

Vi tilbyr en spesialtilpasset veterinærmedisinsk unit, veterinærmedisinske instrumenter av høy kvalitet og smart tannlegetilbehør for en ergonomisk og jevn arbeidsflyt på dyreklinikken.

Forbruksvarer til veterinærklinikken

På veterinærklinikken ønsker man forbruksvarer til riktig pris og god kvalitet. Vi er glade for å kunne tilby et bredt sortiment som kan tilfredsstille selv de mest kresne.

Håndinstrumenter for veterinærer

LMs dentale veterinærmedisinske instrumenter er designet for å imøtekomme de forskjellige behovene til dyremedisin. Instrumenter av høy kvalitet med ergonomisk skaft fungerer godt i alle kliniske prosedyrer. Noen av instrumentene er også helt slipefrie.

Klar fargekoding sammen med navn og produktkodenummer på skaftet letter identifikasjonen av instrumentene under kliniske prosedyrer og i rengjørings- og steriliseringsprosessen.

Kontakt oss, vi hjelper deg!

Du er sikker med en serviceavtale

En serviceavtale med Plandent er god økonomi. Forebyggende vedlikehold, skifte av slitedeler og grundig intervallkontroll av bla. autoklaver. Ved behov tilbyr vi utlånsutstyr under reparasjonstiden.

Vi har godt utdannede lokale teknikere med lang erfaring i nærheten av klinikken din. Hjelpen er aldri langt unna og sikrer deg en trygg klinikkdrift.

Les mer om Serviceavtaler

Roger Rasmussen

produktspesialist røntgen og programvare

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT

Edith Jacobsen-Eng

distriktselger/legemiddelkonsulent Rogaland, Vest-Agder

Lasse Bergersen

prosjektsalg utstyr Innlandet og Romerike

stripegrey.jpg

Mer for veterinær

Desinfektor

Vi har et godt utvalg av desinfektorer fra blant annet Miele og Melag som gir en trygg desinfeksjon av instrumenter og mindre utstyr. Disse er tilpasset den bruk og de hygieniske krav tannhelsesektoren har.

Les mer..

Autoklav

En autoklav er en viktig del av sterilen og sikring av optimal hygiene på klinikken. Det er derfor viktig at du stiller krav til kapasiteten og kvaliteten på autoklaven.

Les mer..

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder som oppfyller alle bildbehandlings-behov man måtte ha på en klinikk uavhengig av utstyr.

Bli kjent med Romexis

Sessel stoler

Din sessel er avgjørende for å kunne sitte riktig, opprettholde en god holdning og unngå belastningsskader. Vi har et stort utvalg av stoler fra Salli og Planmeca.

Les mer..