Gå til hovedinnhold

Utstyr for veterinærer

Plandent leverer instrumenter, forbruksvarer og utstyr til dental behandling for veterinærer. I vår netthandel har vi et fullstendig sortiment med forbruksvarer. Vi har serviceteknikere over hele landet, som dekker både utstyr og IT for din veterinærklinikk

Dentalt utstyr og forbruksvarer for veterinærer

Vi tilbyr veterinærer et bredt spekter av utstyr i høy kvalitet for dentale undersøkelser av dyr. Dette inkluderer blant annet røntgen, dentale uniter, programvare og løsninger for veterinærkirurgi i tillegg til instrumenter og forbruksvarer som brukes daglig i dyreklinikken.

Våre løsninger for veterinærer er utviklet i samarbeid med dyrleger og dyrepleiere for å sikre at produktene er optimalt egnet for veterinærer.

Veterinærmedisinsk unit for dyrenes tannhelse

Vi tilbyr en spesialtilpasset veterinærmedisinsk unit, veterinærmedisinske instrumenter av høy kvalitet og smart tannlegetilbehør for en ergonomisk og jevn arbeidsflyt på dyreklinikken.

Spør oss om unit for veterinær

Forbruksvarer til veterinærklinikken

På veterinærklinikken ønsker man forbruksvarer til riktig pris og god kvalitet. Vi er glade for å kunne tilby et bredt sortiment som kan tilfredsstille selv de mest kresne.

Håndinstrumenter for veterinærer

LMs dentale veterinærmedisinske instrumenter er designet for å imøtekomme de forskjellige behovene til dyremedisin. Instrumenter av høy kvalitet med ergonomisk skaft fungerer godt i alle kliniske prosedyrer. Noen av instrumentene er også helt slipefrie.

Klar fargekoding sammen med navn og produktkodenummer på skaftet letter identifikasjonen av instrumentene under kliniske prosedyrer og i rengjørings- og steriliseringsprosessen.

Produkter for veterinær

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Mer for veterinær

Autoklav for klinikken

Autoklaven er en sentral del av den sterile arbeidsflyten Det er derfor viktig at du velger en autoklav som har riktig kapasitet for det du ønsker å utføre. Plandent har lang erfaring med å designe løsninger for steril og vet hva som kreves for å få en god arbeidsflyt.
Les mer

Desinfektor

Vi har et godt utvalg av desinfektorer fra blant annet Miele og Melag som leverer den gode kvaliteten du ønsker i tannklinikken
Les mer

Sessler og stoler for klinikken

Vi leverer sessler fra Salli og Planmeca . Hos oss får du hjelp for finne riktig ergonomi, utseende og farge som passer din klinikk. Du har alltid muligheten til å få en stol på utlån slik at du kan prøve om det passer dine behov.
Les mer