Gå til hovedinnhold

Romexis Clinic Management

Programvare for overvåking av klinikkens utstyr i sanntid

Clinic-Management-1920-400.jpg

Romexis® Clinic Management

Programvare for overvåking av klinikkens utstyr i sanntid

Planmeca Romexis® Clinic Management-programvaren er en løsning ingen andre produsenter av dentalt utstyr kan tilby. Den gir sanntidsinformasjon og overvåking av utstyrsbruk og hendelser, registreringer av all utstyrsbruk også inkludert. Alle brukere på klinikken kan dra nytte av programvarens unike fordeler og tjenester.

Revolusjonerende tilkobling

Romexis Clinic Management måler effektivitet, maksimere pasientbehandlingen og optimalisere kapasiteten på klinikken. Programvaren samler data om all digital bruk av Planmeca-utstyr og fungerer som et banebrytende verktøy som overvåker daglige rutiner, fører tilsyn med kvalitetssikringsaktiviteter og drifter klinikken.

Store fordeler over hele linjen

Romexis Clinic Management tilbyr unike fordeler og tjenester innen alle aspekter innenfor klinikkdrift. Dette hjelper deg med å gjøre den daglige arbeidsrutinen for klinikkpersonalet mer flytende og effektiv.

Kontakt oss - vi hjelper deg med IT og programvare

Ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00 | E-post support@plandent.no

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Romexis Insights

Vår nettbaserte Planmeca Romexis® Insights rapporteringstjeneste er en fin måte for tannklinikker og kjeder til å dra nytte av analyser. Med omfattende data og interaktive oversikter, kan operativ planlegging, evalueringer og forutsigbart vedlikehold baseres på klare visualiseringer av bruksstatistikk.
Les mer

Romexis Cloud

Planmeca Romexis® Cloud er en nyskapende bildeoverføringstjeneste for brukere av programvaren Romexis®. Det er en rask, enkel og sikker måte å dele bilder og kompetanse på med pasienter og kollegaer.
Les mer

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer