Gå til hovedinnhold

Planmeca Compact i Classic

En god basisunit for en funksjonell arbeidsplass.

Kvinnelig tannlege ser på ipad

Planmeca Compact™ i Classic

Odontologiens moderne klassiker

Det funksjonelle designet til Planmeca Compact ™ i Classic er laget for en jevn arbeidsflyt og ergonomiske arbeidsstillinger. Compact Classic er et utmerket valg for behovene til generell tannbehandling og kan utstyres med akkurat det type oppsett som passer din klinikk

planmeca-build-your-own-unit-1200x800.jpg

PlanNYTT_images_Compact_i_Classic.jpg

Hvorfor velge Planmeca Compact i Classic?

Holdbart og praktisk design

Planmeca bruker aluminium og epoksymaling i sine uniter for optimal holdbarhet. De sømløse, pulverlakkerte overflatene oppfyller de strengeste krav til hygiene. Pasientstolen med den slanke basen og den smale ryggstøtten sikrer god tilgang og gir maksimal benplass for både behandler og sekretær uten å gå på kompromiss med pasients komfort.

Allsidige instrumentalternativer

Unitens balanserte instrumentarmer/pisker garanterer ergonomisk instrumentbruk. Kun en liten bevegelse er nok til å aktivere instrumentene. Er det ønskelig med noe mer tradisjonelt kan Planmeca Compact i Classic også utstyres med underhengende slanger. De smidige, utskiftbare instrumentene, og lette konsollbevegelser gjør at uniten raskt kan tilpasses ditt personlige behov.

Lett å lære, enkel å bruke

Planmeca Compact i Classic har et tradisjonelt tastatur for justering av unitens essensielle instrument- og hygienefunksjoner. Et tastatur er også tilgjengelig for assistent-sugearmen. Alt laget for enkel og ergonomisk bruk. Både unit, pasientstol og instrumentet kan også betjenes direkte fra fotkontrollen.

Ergonomisk pasientstol

Unitens design på selve stolen følger formen til pasientens kropp og gir fast og behagelig støtte, mens den dobbeltleddede hodestøtten muliggjør en behagelig plassering av pasientens hode. Med hodestøttens enkle justeringer tilpasser stolen seg til pasienter i alle størrelser. Armlener kan også monteres for ekstra støtte.

Polstring av høy kvalitet

Med to komfortable tilgjengelige muligheter for trekk til stolen i et rikt utvalg av vakre farger, gir våre uniter alltid en avslappende behandlingsopplevelse - selv ved lengre besøk. Comfy ™ trekk er laget av slitesterkt kunstskinn og Ultra Relax ™ har trekk av kunstskinn og viskoelastisk skum.

stripegrey.jpg

Se også..

Planmeca Sovereign Classic

Vår toppmodell - alt du kan ønske deg i en premium unit.

Bli kjent med Sovereign Classic

Planmeca Compact i5

Vår bestselger - Design, velvære, hygiene, intelligens og evolusjon samlet i én unit.

Bli kjent med Compact i5

Planmeca Compact ™ i3

Liten, rask og smart - et godt valg for de minste behandlingsrommene

Planmeca Compact ™ i3

Design din egen unit

Med Planmecas NYE designverktøy kan du sette sammen din helt egen Planmeca unit fra start til slutt.

Test designverktøyet og skreddersy din unit