Gå til hovedinnhold

Planmeca Compact i Classic

En god basisunit for en funksjonell arbeidsplass.

Kvinnelig tannlege ser på ipad

Planmeca Compact™ i Classic

Odontologiens moderne klassiker

Det funksjonelle designet til Planmeca Compact ™ i Classic legger tilrette for en god arbeidsflyt og ergonomiske arbeidsstillinger. Compact Classic er et utmerket valg for behovene ved generell tannbehandling og kan utstyres med akkurat det type oppsett som passer din klinikk

Planmeca-Compact-i-Classic-dental-unit-plandent-tannlegestol.jpg

Hvorfor velge Planmeca Compact i Classic?

Holdbart og praktisk design

Planmeca bruker aluminium og epoksymaling i sine uniter for optimal holdbarhet. De sømløse, pulverlakkerte overflatene oppfyller de strengeste krav til hygiene. Pasientstolen med den slanke basen og den smale ryggstøtten sikrer god tilgang med maksimal benplass for både behandler og sekretær uten å gå på kompromiss med pasients komfort.

Allsidige instrumentalternativer

Balanserte instrumentarmer/pisker garanterer ergonomisk instrumentbruk. Kun en liten bevegelse er nok til å aktivere instrumentene. Er det ønskelig med en tradisjonell løsning kan Planmeca Compact i Classic også utstyres med underhengende slanger. De smidige, utskiftbare instrumentene og lette konsollbevegelser gjør at uniten raskt kan tilpasses ditt personlige behov.

Lett å lære, enkel å bruke

Planmeca Compact i Classic har en berøringsskjerm for justering av unitens essensielle instrument- og hygienefunksjoner. En annen berøringsskjerm er også tilgjengelig for assistent-sugearmen. Alt laget for enkel og ergonomisk bruk. Både unit, pasientstol og instrumentet kan man også betjenes direkte fra fotkontrollen om ønskelig.

Komfortabel pasientstol

Unitens design på selve stolen følger formen til pasientens kropp og gir fast og behagelig støtte, komfotabel myk polstring som former seg etter kroppen kan leveresi i mange flotte farger. Den dobbeltleddede hodestøtten muliggjør en behagelig plassering av pasientens hode. Med hodestøttens enkle justeringer tilpasser stolen seg til pasienter i alle størrelser. Armlener kan også monteres for ekstra støtte.

Polstring av høy kvalitet

Med to komfortable tilgjengelige muligheter for trekk til stolen i et rikt utvalg av vakre farger, gir våre uniter alltid en avslappende behandlingsopplevelse - selv ved lengre besøk. Comfy ™ trekk er laget av slitesterkt kunstskinn og Ultra Relax ™ har trekk av kunstskinn og viskoelastisk skum.

stripegrey.jpg

Se også..

Planmeca Compact i5

Vår bestselger - Design, velvære, hygiene, intelligens og evolusjon samlet i én unit.

Bli kjent med Compact i5

Design din egen unit

Med Planmecas NYE designverktøy kan du sette sammen din helt egen Planmeca unit fra start til slutt.

Test designverktøyet og skreddersy din unit

Sammenlign våre uniter

Det kan være vanskelig å velge unit og få oversikt over hva de kan gjøre og hvilke finesser de har. Vi har gjort en sammenligning av våre fra Planmeca uniter.
Les mer

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Programmet tilbyr et rikt utvalg av verktøy og funksjoner for alle behov og spesialiteter. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer