Gå til hovedinnhold

Planmeca Compact i Classic

En moderne basisunit for en funksjonell arbeidsplass med særdeles god funksjonalitet.

Kvinnelig tannlege ser på ipad

Planmeca Compact™ i Classic

Odontologiens moderne klassiker

Det funksjonelle designet til Planmeca Compact ™ i Classic legger tilrette for en god arbeidsflyt og ergonomiske arbeidsstillinger. Compact Classic er et utmerket valg for behovene ved generell tannbehandling og kan utstyres med akkurat det type oppsett som passer din klinikk

Planmeca-Compact-i-Classic-dental-unit-plandent-tannlegestol.jpg

Hvorfor velge Planmeca Compact i Classic?

I løpet av de siste årene har vi montert og installert hundrevis av den klassiske og moderne tannlegestolen hos fornøyde tannklinikker

Holdbart og praktisk design

Planmeca bruker aluminium og epoksymaling i sine uniter for optimal holdbarhet. De sømløse, pulverlakkerte overflatene oppfyller de strengeste krav til hygiene. Pasientstolen med den slanke basen og den smale ryggstøtten sikrer god tilgang med maksimal benplass for både behandler og sekretær uten å gå på kompromiss med pasients komfort.

Allsidige instrumentalternativer

Balanserte instrumentarmer/pisker garanterer ergonomisk instrumentbruk. Kun en liten bevegelse er nok til å aktivere instrumentene. Er det ønskelig med en tradisjonell løsning kan Planmeca Compact i Classic også utstyres med underhengende slanger. De smidige, utskiftbare instrumentene og lette konsollbevegelser gjør at uniten raskt kan tilpasses ditt personlige behov.

Lett å lære, enkel å bruke

Planmeca Compact i Classic har en berøringsskjerm for justering av unitens essensielle instrument- og hygienefunksjoner. En annen berøringsskjerm er også tilgjengelig for assistent-sugearmen. Alt laget for enkel og ergonomisk bruk. Både unit, pasientstol og instrumentet kan man også betjenes direkte fra fotkontrollen om ønskelig.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

Komfortabel pasientstol

Unitens design på selve stolen følger formen til pasientens kropp og gir fast og behagelig støtte, komfotabel myk polstring som former seg etter kroppen kan leveresi i mange flotte farger. Den dobbeltleddede hodestøtten muliggjør en behagelig plassering av pasientens hode. Med hodestøttens enkle justeringer tilpasser stolen seg til pasienter i alle størrelser. Armlener kan også monteres for ekstra støtte.

Polstring av høy kvalitet

Med to komfortable tilgjengelige muligheter for trekk til stolen i et rikt utvalg av vakre farger, gir våre uniter alltid en avslappende behandlingsopplevelse - selv ved lengre besøk. Comfy ™ trekk er laget av slitesterkt kunstskinn og Ultra Relax ™ har trekk av kunstskinn og viskoelastisk skum.

Design din egen unit

Med Planmecas designverktøy kan du sette sammen din helt egen Planmeca unit fra start til slutt.

Test designverktøyet

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Planmeca Compact i5 unit

Vår bestselger, Planmecas Compact ™ i5 dental unit, er bygget rundt fem sentrale temaer - design, komfort, hygiene, intelligens og evolusjon.
Les mer

Sammenlign våre uniter

Det kan være vanskelig å velge unit og få oversikt over hva de kan gjøre og hvilke finesser de har. Vi har gjort en sammenligning av våre fra Planmeca uniter.
Les mer

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer

Teknisk Service

Teknisk service på tannklinikken din? Ta kontakt med oss i Plandent hvis noe skjer med utstyret på klinikken. Som alltid, fokuser vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.
Les mer