Gå til hovedinnhold

Operasjonslamper

Riktig operasjonslys er viktig i behandlingssituasjon for å kunne gi en optimal pasientbehandling. Fra Planmeca kan vi levere populære Solanna og Solanna Vision.

solanna operasjonslampe i tannklinikken

Operasjonslamper

Innenfor tannbehandling og diagnostikk har alle detaljer betydning, og det er grunnen til at operasjonslyset er et viktig arbeidsverktøy. Lampen skal gi nok lys uten å produsere distraherende skygger eller blende pasienten. Riktig fargegjengivelse og temperaturkontroll, god ergonomi og enkel hygienekontroll er også viktig.

Se hva vi kan tilby som ikke bare oppfyller, men overgår disse forventningene. Bli bedre kjent med Solanna.

Planmeca Solanna operasjonslampe

Planmeca Solanna ™ operasjonslampe til unit gir deg fleksibelt operasjonslys over hele behandlingsområdet.
Les mer

Planmeca Solanna ™ Vision operasjonslampe

Planmeca Solanna Vision har kamera og tar operasjonslys inn i fremtiden i en verden full av muligheter for den moderne tannklinikk.
Les mer

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Planmeca Compact i5 unit

Vår bestselger, Planmecas Compact ™ i5 dental unit, er bygget rundt fem sentrale temaer - design, komfort, hygiene, intelligens og evolusjon.
Les mer

Planmeca Compact i Classic unit

Compact Classic er et utmerket valg for behovene til generell tannbehandling og kan utstyres med akkurat det type oppsett som passer din klinikk
Les mer

Sammenlign våre uniter

Det kan være vanskelig å velge unit og få oversikt over hva de kan gjøre og hvilke finesser de har. Vi har gjort en sammenligning av våre fra Planmeca uniter.
Les mer

Teknisk Service

Teknisk service på tannklinikken din? Ta kontakt med oss i Plandent hvis noe skjer med utstyret på klinikken. Som alltid, fokuser vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.
Les mer