Gå til hovedinnhold

Planmeca Compact i5

Design, komfort, hygiene, intelligens og evolusjon samlet i én unit.

Kvinnelig pasient ligger i tannlegestol. Tannlege bruker instrument

Planmeca Compact™ i5

Designed to last – made to perform

Vår bestselger, Planmecas Compact ™ i5 unit, er bygget rundt fem sentrale temaer - design, komfort, hygiene, intelligens og evolusjon. Alle disse prinsippene gjennomføres i alle detaljer, noe som gjør Planmeca Compact i5 til den uniten alle drømmer om.

Planmeca-compact-i5-kampanj.jpg

Hvorfor velge Planmeca Compact i5 unit?

Brukervennlig design

Det elegante og brukervennlige designet til Planmeca Compact i5 er laget for å tåle tidens tann. Produktutviklingen til Planmeca styres av det de mener bidrar til god design som ergonomi, sikkerhet, komfort og estetikk. I Planmeca Compact i5 er dette kombinert og perfeksjonert til høyeste nivå.

Trivsel for pasienter og hele teamet

Planmecas unit, Compact i5, er utviklet for å gi en jevn arbeidsflyt for hele teamet og den mest behagelig behandlingsopplevelse for pasienter i alle størrelser og aldre. Med Planmeca Compact i5 kan hele klinikken dra nytte av en stressfri behandling.

Ideell for firehendig tannbehandling

Planmeca Compact i5 er ideell for både to- og firehendig tannbehandling. Uniten byr på god benplass under stolen, i tillegg til enkel tilgang til viktige instrumenter og sug.

I tråd med tiden

Planmeca Compact i5 er vår mest solgte unit. Fra Planmecas side oppdateres den kontinuerlig med nye funksjoner for å kunne gi tannhelsepersonell over hele verden en best mulig arbeidsplass. Planmeca Compact i5 er resultatet av fem generasjoner uniter med kontinuerlig forbedring.

Et trygt og rent behandlingsmiljø

For Planmecas uniter er rent vann en av kjerneverdiene for produktutvikling. De praktiske designløsningene til Planmeca Compact i5 gjør hygienen langt enklere, spesielt siden alle essensielle funksjoner er pent organisert, integrert, automatisert, og registrert. Et trygt behandlingsmiljø er garantert for både behandlingsteamet og pasientene.

Fleksible løsninger

For å møte standarden til dagens tannbehandling med økte krav til infeksjonskontroll og kvalitetssikring, med flere brukere på de samme unitene, og den stadig voksende pasientflyten, har Planmeca laget smarte, fleksible løsninger som lar behandleren konsentrere seg om pasientene mens teknologien tar seg av resten.

Pålitelig ekstern infeksjonskontroll

De glatte overflatene på uniten gjør det enkelt å rengjøre. Dette legger til rette for et optimalt hygieneregime - et viktig element i trygg tannbehandling. De pulverlakkerte overflatene er ekstremt holdbare og motstandsdyktige mot rengjøringsmidler. Alle viktige komponenter kan også autoklaveres og fontenebollen er enkel å ta av for rengjøring. Alle prosedyrer er enkle å følge fra systemets grensesnitt og uniten indikerer også når vedlikehold bør utføres.

Komfortabel polstring og stoltrekk

Planmecas trekk på pasientstolen er så behagelig at det ikke er uvanlig at pasienter blir søvnige under lengre behandlinger. Planmecas alternativer for stoltrekk har passende fått navnene Comfy ™ og Ultra Relax ™. Begge polstringene er laget av komfortable materialer og kommer i et bredt spekter av stilige farger.

En trygg og fremtidssikker investering

Planmeca Compact i5-uniten din er garantert lang levetid: Den er bygget slik at den når som helst kan oppgraderes med nye funksjoner og forbedringer. Dette gjør det til en virkelig fremtidssikker investering, med utallige unike alternativer du alltid kan velge mellom for å matche dine stadig nye preferanser og behov.

Sammenlign våre uniter

Det kan være vanskelig å velge unit og få oversikt over hva de kan gjøre og hvilke finesser de har. Vi har gjort en sammenligning av våre fra Planmeca uniter.
Les mer

stripegrey.jpg

Se også..

Planmeca Sovereign Classic

Vår toppmodell - alt du kan ønske deg i en premium unit.

Bli kjent med Sovereign Classic

Planmeca Compact i Classic

En god basisunit for en funksjonell arbeidsplass.

Les mer om Compact Classic

Planmeca Compact ™ i3

Liten, rask og smart - et godt valg for de minste behandlingsrommene

Planmeca Compact ™ i3

Design din egen unit

Med Planmecas NYE designverktøy kan du sette sammen din helt egen Planmeca unit fra start til slutt.

Test designverktøyet og skreddersy din unit