Gå til hovedinnhold

Planmeca Fit programvare

Planmeca FIT™ er en unit-integrert programvare løsning som tilbyr tannleger en komplett integrert og digital arbeidsflyt for CAD/CAM

Integrert arbeidsflyt for tannleger som ønsker CAD/CAM

Planmeca FIT™ er en unit-integrert løsning som tilbyr tannleger en komplett integrert, digital arbeidsflyt gjennom tre enkle steg - ultrarask intraoral skanning, sofistikert programvare for design og presisjonsfresing. Alt er integrert via Planmeca Romexis®, hvor alle 2D- og 3D-pasientdata er tilgjengelige i ett program.

Fordeler med Planmeca FIT

Planmeca FIT ™ øker fleksibiliteten og brukervennligheten ved digitale avtrykk. Du velger om du vil ha full digital arbeidsflyt, eller bare visse deler, noe som er mulig takket være et helt åpent system med STL-filer.

Gir fornøyde pasienter

Planmeca FIT er en fullstendig strømlinjeformet arbeidsflyt for en enklere hverdag. I stedet for at pasienten må møte opp til flere timeavtaler, kan pasienten bli behandlet i løpet av ett besøk - helt uten midlertidige kroner eller konvensjonelle avtrykk. Behandlinger kan utføres så raskt som på en time.

Spar tid på klinikken

Med Planmeca FIT sparer klinikken tid. Med lisens på Planmeca Romexis kan ulike arbeidsfaser (skanning, design og produksjon) utføres samtidig av forskjellige brukere. Klinikker kan behandle flere pasienter på kortere tid og utnytte ressursene sine til det fulle.

Brukervennlig og godt resultat

Planmeca intraorale skannere tilbyr en flott kombinasjon av hastighet på skanner og nøyaktighet. Skanneren er enkel å bruke og gir digitale avtrykk med livaktige detaljer - fra en enkelt tann til en full kjeve. Skannerne støtter flere åpne filformater for å muliggjøre en jevn import og eksport

Effektive fresere

Planmecas fresere er ideelle for effektiv produksjon av restaureringer direkte på tannklinikken. Med automatisk verktøyskift og smarte verktøy-baner optimalisert for å passe til ulike materialegenskaper, gir freserne gode resultater.

I Planmeca Fit kan du velge mellom

Vår unike, omfattende løsning inneholder alle nødvendige verktøy for å jobbe med CAD/CAM- fra ulike skannere med en moderne CAD-programvare.

Planmeca Premium CAD software

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser.
Les mer

Planmeca Easy CAD programvare

Planmeca PlanCAD® Easy er en brukervennlig og effektiv programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om CAD/CAM..

Planmeca Emerald intraoral skanner

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer

Dentale 3D-printere

Gjør hele den digitale arbeidsprosessen på klinikken med å lage guider, produksjonsmodeller og skinner enkelt med en 3D-printer
Les mer

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt.
Les mer