Gå til hovedinnhold

Planmeca Fit programvare

Planmeca FIT™ er en unit-integrert programvare løsning som tilbyr tannleger en komplett integrert og digital arbeidsflyt for CAD/CAM

Planmeca FIT™ - Integrert arbeidsflyt for tannleger som ønsker å jobbe med CAD/CAM

Planmeca FIT™ er en unit-integrert løsning som tilbyr tannleger en komplett integrert, digital arbeidsflyt gjennom tre enkle steg - ultrarask intraoral skanning, sofistikert programvare for design og presisjonsfresing. Alt er integrert via Planmeca Romexis®, hvor alle 2D- og 3D-pasientdata er tilgjengelige i ett program.

Planmeca FIT ™ øker fleksibiliteten og brukervennligheten ved digitale avtrykk. Du velger om du vil ha full digital arbeidsflyt, eller bare visse deler, noe som er mulig takket være et helt åpent system med STL-filer.

Vår unike, omfattende løsning inneholder alle nødvendige verktøy for å jobbe med CAD/CAM- fra ulike skannere med en moderne CAD-programvare.

Fordeler med Planmeca FIT

Gir fornøyde pasienter

Planmeca FIT er en fullstendig strømlinjeformet arbeidsflyt for en enklere hverdag. I stedet for at pasienten må møte opp til flere timeavtaler, kan pasienten bli behandlet i løpet av ett besøk - helt uten midlertidige kroner eller konvensjonelle avtrykk. Behandlinger kan utføres så raskt som på en time.

Spar tid på klinikken

Med Planmeca FIT sparer klinikken tid. Med lisens på Planmeca Romexis kan ulike arbeidsfaser (skanning, design og produksjon) utføres samtidig av forskjellige brukere. Klinikker kan behandle flere pasienter på kortere tid og utnytte ressursene sine til det fulle.

Brukervennlig og godt resultat

Planmeca intraorale skannere tilbyr en flott kombinasjon av hastighet på skanner og nøyaktighet. Skanneren er enkel å bruke og gir digitale avtrykk med livaktige detaljer - fra en enkelt tann til en full kjeve. Skannerne støtter flere åpne filformater for å muliggjøre en jevn import og eksport

Effektive fresere

Planmecas fresere er ideelle for effektiv produksjon av restaureringer direkte på tannklinikken. Med automatisk verktøyskift og smarte verktøy-baner optimalisert for å passe til ulike materialegenskaper, gir freserne gode resultater.

Velg mellom

PlanCAD Easy

Planmeca PlanCAD® Easy, er laget spesielt for tannleger. Det er et ideelt verktøy for sofistikert 3D-design og planlegging på en klinikk. Programvaren er intuitiv og rask å bruke og gjør det mulig å produsere et bredt spekter av protetikk.

Les mer om PlanCAD Easy

PlanCAD Premium

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser. Brukervennlighet, et omfattende utvalg av indikasjoner og tilpasningsevne til forskjellige brukerbehov gjør programvaren til et ideelt verktøy for å lage avanserte protetiske arbeider.

Les mer om PlanCAD Premium

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT

Carl Andreas Eriksen

prosjektsalg utstyr Oslo, Akershus (ikke Romerike) og Buskerud

stripegrey.jpg

Se mer om CAD/CAM..

Intraorale skannere

Øk arbeidsflyten din med våre intraorale skannere fra Planmeca og 3Shape.

Se mer om intraorale skannere

Fresemaskiner

Vårt utvalg av fresemaskiner tilbyr presisjon og hastighet - med flere smarte funksjoner inkludert.

Se mer om fresere

Programvare CAD/CAM

Det trenger du av programvare til CAD/CAM. Skann og analyser digitale avtrykk eller arbeid med mer omfattende kasus.

Se mer om programvare til CAD/CAM

3D printer

Spar tid og imponer med 3D-printing i tannklinikken.

Les mer om 3D printere