Gå til hovedinnhold

Scan og send

En intraoral skanner er alt du trenger for å kunne sende digitale avtrykk. Plandent tilbyr de beste skannerne fra Planmeca og danske 3Shape.

tannlege skanner pasient i unit med intraoral skanner

Intraorale skannere – digitale avtrykk er fremtiden

En intraoral skanner gir en rask gjengivelse av behandlingsområdet og du kan frese ut restaureringen direkte på klinikken. Alternativt kan det digitale avtrykket sendes til et tannteknisk laboratorium, som deretter kan produsere restaureringen etter dine ønsker.

Hos Plandent har vi høy kompetanse og lang erfaring innen CAD/CAM. Vi har fageksperter som underviser i CAD/CAM, sikrer at du kommer i gang slik at du får de beste resultatene med den nye teknologien. Våre spesialister er alltid klare til å støtte deg med den tekniske delen hvis det skulle by på utfordringer.

Enten du er interessert i teknologien til CAD/CAM, pasientopplevelsen, de økonomiske mulighetene eller alt på en gang, tilbyr vi hjelp og veiledning for å finne den digitale konfigurasjonen som passer dine spesifikke behov og din tannklinikk.

Planmeca Emerald

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den helt nye intraorale skanneren en liten, lett, og ekstremt rask skanner med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en digital og effektiv arbeidsflyt på klinikken.

Bli kjent med Planmeca Emerald..

3Shape Trios

Bestselgeren TRIOS fra 3Shape er en danskprodusert digital skanner. TRIOS gir deg friheten til å velge om du vil sende det digitale avtrykket for produksjon i laboratoriet eller koble TRIOS til en klinikkfreser og tilby dine pasienter kroner laget samme dag.

Bli kjent med 3Shape Trios

Scandeal

Nå gjør Plandent og TANNLAB det enda enklere å komme i gang med digitale avtrykk. Plandent gir deg fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB.
Les mer

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT

Carl Andreas Eriksen

prosjektsalg utstyr Oslo, Akershus (ikke Romerike) og Buskerud

Se også

Programvare CAD/CAM

Det trenger du av programvare til CAD/CAM. Skann og analyser digitale avtrykk eller arbeid med mer omfattende kasus.

Se mer om programvare til CAD/CAM

Fresemaskiner

Vårt utvalg av fresemaskiner tilbyr presisjon og hastighet - med flere smarte funksjoner inkludert.

Se mer om fresere

3D printer

Spar tid og imponer med 3D-printing i tannklinikken.

Les mer om 3D printere