Gå til hovedinnhold

Dentale 3D-printere

Med en 3D printer tar du et steg inn i fremtiden i den digitale arbeidsflyten. Gjør hele den digitale arbeidsprosessen på klinikken med å lage guider, produksjonsmodeller og skinner. Vi leverer 3D printere fra Sprintray. Planmeca og Formlabs som hjelper deg å komme i gang.

3D-printer-full-bredde-1920.jpg

3D printer er fremtiden

Med en 3D printer tar du et steg inn i fremtiden i den digitale arbeidsflyten. Gjør hele den digitale arbeidsprosessen på klinikken med å lage guider, produksjonsmodeller og skinner enkelt. Vi leverer 3D printere fra både Planmeca og Formlabs som hjelper deg å komme i gang.

Vi kan tilby følgende 3D-printere

Sprintray - friksjonsfri arbeidsflyt med 3D-print

Sprintray gir deg en friksjonsfri arbeidsflyt på tannklinikken med et brukervennlig, banebrytende system for 3D-print. Med en løsning fra SprintRay får du elementer som er bygget for å fungere sammen som gir deg enestående kliniske resultater hele veien
Les mer

Planmeca 3D printer

Planmeca Creo® C5 er rask og effektiv 3D-printer utviklet spesielt for tannbehandling. 3D printeren muliggjør enkelt produksjon av kirurgiske guider, produksjonsmodeller og alignere på en brøkdel av vanlig tid.
Les mer

Formlabs dentale 3D printer

Med sin Form 3B 3D-printer tilbyr Formlabs en enkel og god arbeidsflyt som passer til enhver tannlegepraksis. 3D printeren er konsekvent nøyaktig og oppfyller alle kravene til godkjent tannbehandling
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

3Shape Trios intraoral skanner

TRIOS fra 3Shape - en digital skanner, verdenskjent for god kvalitet.
Les mer

Planmeca Emerald intraoral skanner

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer