Gå til hovedinnhold

Dentale 3D-printere

Med en 3D printer tar du et steg inn i fremtiden i den digitale arbeidsflyten. Gjør hele den digitale arbeidsprosessen på klinikken med å lage guider, produksjonsmodeller og skinner enkelt. Vi leverer 3D printere både fra Planmeca og Formlabs som hjelper deg å komme i gang.

3D-printer-full-bredde-1920.jpg

3D printer er fremtiden

Med en 3D printer tar du et steg inn i fremtiden i den digitale arbeidsflyten. Gjør hele den digitale arbeidsprosessen på klinikken med å lage guider, produksjonsmodeller og skinner enkelt. Vi leverer 3D printere fra både Planmeca og Formlabs som hjelper deg å komme i gang.

Velg mellom

Planmeca Creo® C5

Planmeca Creo® C5 er rask og effektiv 3D-printer utviklet spesielt for tannbehandling. 3D printeren muliggjør enkelt produksjon av kirurgiske guider, produksjonsmodeller og alignere på en brøkdel av vanlig tid.

Les mer om Planmeca Creo® C5

Formlabs 3B

Med sin 3D printer tilbyr Formlabs en enkel og god arbeidsflyt som passer til enhver tannlegepraksis. 3D printeren er konsekvent nøyaktig og oppfyller alle kravene til godkjent tannbehandling

Les mer om Forlabs 3B

Lars Reinsborg

forretningsutvikler / leder PlanIT

Carl Andreas Eriksen

prosjektsalg utstyr Oslo, Akershus (ikke Romerike) og Buskerud

stripegrey.jpg

Se også

Intraorale skannere

Øk arbeidsflyten din med våre intraorale skannere fra Planmeca og 3Shape.

Se mer om intraorale skannere

Labskanner fra 3Shape

3Shape labskannere gir høy ISO dokumentert nøyaktighet, høy hastighet og mange avanserte funksjoner innen skanning. Fra den rimelige E1-skanneren til den høye ytelsen på E4- og D2000-skannerne er porteføljen til 3Shape en perfekt løsning tilpasset laboratoriets behov.

Fresemaskiner

Vårt utvalg av fresemaskiner tilbyr presisjon og hastighet - med flere smarte funksjoner inkludert.

Se mer om fresere