Gå til hovedinnhold

Planmeca fresemaskiner

Våre Planmeca PlanMill® fresemaskiner er et godt valg for rask og nøyaktig fresing. Med unik ytelse og mange smarte funksjoner gir Planmeca PlanMill den jevneste freseopplevelsen på markedet.

Planmeca dentale fresemaskiner

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.

Velg mellom våre dentale fresere fra Planmeca

Planmeca Planmill 30s

Kostnadseffektiv freser med en spindel for restaureringer av høy kvalitet. Automatisk skifte av opptil 5 verktøy.

Planmeca PlanMill 40s

Rask og presis fresing av to blokker - kun 8-10 minutter per restaurering. Automatisk verktøyskifte av opptil 10 instrumenter.

Planmeca PlanMill 50s for lab

5-akset freser spesielt designet for laboratorier. Freser både blokker og plater. Automatisk skifte av 12 verktøy.

Fordeler med Planmecas PlanMill fresere

Dental Mill.png

Raske og presise 

PlanMill produserer restaureringer raskere enn det tar å drikke en kopp kaffe. Planmecas dentale fresere har en enestående hastighet og effektivitet. Maskineriet er designet for presisjon på høyt nivå - noe som resulterer i feilfrie og nøyaktige restaureringer.

Automatisk verktøyskifte

Alle Planmecas fresere skifter verktøy automatisk og erstatter slitte eller ødelagte deler som for eksempel bor. Fresemaskinene er optimalisert for å kunne tilpasses fester fra ulike leverandører. Når den optimale tykkelsen på materialet blir beregnet automatisk kan du også være langt sikrere på at restaureringene er holdbare.

Bredt bruksområde

Planmecas dentale fresere støtter forskjellige fresematerialer, for eksempel keramiske, hybridkeramiske og zirkoniummaterialer. Denne fleksibiliteten gjør at du kan tilby dine pasienter en optimal behandlingsplan. Freserne kan brukes til å lage distanser, kroner, innlegg, onlay, fasetter og opp til 6-leddsbroer. Med Planmeca PlanMill 50 S finner du også et enda bredere spekter.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om CAD/CAM..

Planmeca Emerald intraoral skanner

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.
Les mer

3Shape Trios intraoral skanner

TRIOS fra 3Shape - en digital skanner, verdenskjent for god kvalitet.
Les mer

Planmeca Fit programvare

Planmeca FIT™ er en unit-integrert programvare løsning som tilbyr tannleger en komplett integrert og digital arbeidsflyt for CAD/CAM
Les mer

Planmeca 3D printer

Planmeca Creo® C5 er rask og effektiv 3D-printer utviklet spesielt for tannbehandling. 3D printeren muliggjør enkelt produksjon av kirurgiske guider, produksjonsmodeller og alignere på en brøkdel av vanlig tid.
Les mer