Gå til hovedinnhold

Planmeca 3D printer

Planmeca Creo® C5 er rask og effektiv 3D-printer utviklet spesielt for tannbehandling. 3D printeren muliggjør enkel produksjon av kirurgiske guider, produksjonsmodeller og alignere på en brøkdel av vanlig tid.

3d-printer-1920x400.jpg

Planmeca Creo® C5

Planmeca Creo™er en 3D-printer for større klinikker og tanntekniske laboratorier. Den kraftfulle 3D-printeren kan blant annet brukes til å printe ut kirurgiske guider, alignere og skinner for kjeveortopedisk behandling.

Hvorfor Creo C5

3D-printeren bruker Digital Light Processing (DLP) teknologi som fungerer ved å bygge komponentene i flere tynne lag over hverandre. Hvert lag er opprettet ved å eksponere en fotopolymer (en harpiks) for UV-lys. Når den blir utsatt for lys, blir harpiksen herdet til et fast stoff. Prosedyren gjentas for hvert lag til sesjonen er fullført.

Av tannleger, for tannleger

Planmeca Creo C5 er utviklet spesielt med tanke på tannleger. Den robuste og kompakte 3D-printeren som er laget av resirkulerbar aluminium er utviklet for å kunne håndtere den daglige arbeidsmengden til selv de travleste tannklinikkene og laboratoriene. Medisinsk godkjente og printeroptimaliserte materialer gir kvalitetssikre resultater av høy kvalitet - hver gang.

Fart og presisjon

Enten du leter etter fantastisk fart eller presisjon er Planmeca Creo C5 den dentale 3D-printeren for deg. LCD-teknologien og den kraftige lyskilden gir raske utskriftstider og den robuste mekanikken sikrer både stabile og nøyaktige resultater.

Effektiv og brukervennlig

Planmeca Creo™ leveres med nødvendig programvare for å designe modeller. Det digitale avtrykket sendes deretter til 3D-printeren for produksjon. Den har et fullt åpent system som støtter STL og PLY format noe som betyr at den er lett å integrere mot andre systemer, videresende filer eller integrere med Romexis.

Scan - Design - Print

Med Creo C5 får du en komplett digital arbeidsflyt. Fra skanning via design til produksjon, Planmeca tilbyr alle nødvendige verktøy for å planlegge og fullføre implantatbehandlinger. Design den kirurgiske guiden du trenger i Planmeca Romexis® programvaren, og produser den med Planmeca Creo C5.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om CAD/CAM..

Formlabs dentale 3D printer

Med sin Form 3B 3D-printer tilbyr Formlabs en enkel og god arbeidsflyt som passer til enhver tannlegepraksis. 3D printeren er konsekvent nøyaktig og oppfyller alle kravene til godkjent tannbehandling
Les mer

Intraorale skannere fra Planmeca og 3Shape

En intraoral skanner er alt du trenger for å kunne sende digitale avtrykk i tannklinikken. Plandent tilbyr skannerne fra anerkjente Planmeca og danske 3Shape.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer