Gå til hovedinnhold

Intraorale skannere

En intraoral skanner er alt du trenger for å kunne sende digitale avtrykk i tannklinikken. Plandent tilbyr skannerne fra anerkjente Planmeca og danske 3Shape.

tannlege skanner pasient i unit med intraoral skanner

Intraorale skannere – digitale avtrykk er fremtiden

En intraoral skanner gir en rask gjengivelse av behandlingsområdet og du kan frese ut restaureringen direkte på klinikken. Alternativt kan det digitale avtrykket sendes til et tannteknisk laboratorium, som deretter kan produsere restaureringen etter dine ønsker.

Hos Plandent har vi høy kompetanse og lang erfaring innen CAD/CAM. Vi har fageksperter som underviser i CAD/CAM, sikrer at du kommer i gang slik at du får de beste resultatene med den nye teknologien. Våre spesialister er alltid klare til å støtte deg med den tekniske delen hvis det skulle by på utfordringer.

Kom i gang med digitale avtrykk

Enten du er interessert i teknologien til CAD/CAM, pasientopplevelsen, de økonomiske mulighetene eller alt på en gang, tilbyr vi hjelp og veiledning for å finne den digitale konfigurasjonen som passer dine spesifikke behov og din tannklinikk.

Planmeca Emerald intraoral skanner

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.
Les mer

3Shape Trios intraoral skanner

TRIOS fra 3Shape - en digital skanner, verdenskjent for god kvalitet.
Les mer

Scandeal

Nå gjør Plandent og TANNLAB det enda enklere å komme i gang med digitale avtrykk. Plandent gir deg fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer om CAD/CAM..

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer

Dentale 3D-printere

Gjør hele den digitale arbeidsprosessen på klinikken med å lage guider, produksjonsmodeller og skinner enkelt med en 3D-printer
Les mer

Labscanner fra 3Shape

Grunnpillaren for et digitalt laboratorium er en solid scannerløsning som er rask og nøyaktig, sammen med kraftig tilhørende CAD/CAM programvare.
Les mer