Gå til hovedinnhold

Formlabs 3D-printer

Pålitelig og rimelig 3D-printer. Formlabs komplette 3D-printer for tannklinikker gjør det mulig å lage nøyaktige og konsise arbeider for et bredt spekter av behandlinger.

3D-printer fra Formlabs

Med sin Form 3B 3D-printer tilbyr Formlabs en enkel og god arbeidsflyt som passer til enhver tannlegepraksis. 3D printeren er konsekvent nøyaktig og oppfyller alle kravene til godkjent tannbehandling

Fordeler med Formlabs printer

Neste generasjon 3D-print  med «Low Force Stereolithography» teknologi

Formlabs neste generasjons Low-Force Stereolithography er en teknologi som tilbyr utrolig god printkvalitet, lettere støttestruktur og en plattform for mer avanserte materialer og bruksområder.

Nøyaktig

Takket være den nøyaktige Low-Force Stereolithography-prosessen, produserer Form 3B avtagbare matriser med høy nøyaktighet, kirurgiske guider, splint og andre indikasjoner, og gir samme presisjon som langt større 3D-printere i formater som koster mye mer

Større volum, lavere pris

Form 3Bs store plattform og automatiske resinpatroner gir mulighet for flere arbeider for hver utskriftsjobb. Tannlaboratorier kan forvente langt lavere kostnader sammenlignet med konkurrerende 3D-skrivere.

Støtter alle programvarer

Formlabs 3D-printere tilbyr direkte integrasjon med 3Shape og ExoCAD, og fungerer med alle dentale CAD-programvareverktøy som støtter STL-eksport.

Tekniske spesifikasjoner

  • Teknologi: Low Force Steroolithography (LFS)
  • XY Resolution: 25 microns
  • Laser spot size: 85 microns
  • Laser Power: One 250 mW laser
  • WxDxH: 14,5 x 14,5 x 18,5 cm
  • Layer Thickness 25-300 microns
  • Bicocomaptible materials: yes

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Planmeca 3D printer

Planmeca Creo® C5 er rask og effektiv 3D-printer utviklet spesielt for tannbehandling. 3D printeren muliggjør enkelt produksjon av kirurgiske guider, produksjonsmodeller og alignere på en brøkdel av vanlig tid.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer

Intraorale skannere fra Planmeca og 3Shape

En intraoral skanner er alt du trenger for å kunne sende digitale avtrykk i tannklinikken. Plandent tilbyr skannerne fra anerkjente Planmeca og danske 3Shape.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer