Gå til hovedinnhold

Planmeca Emerald

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.

Emerald-i-unit-1920x400.jpg

Planmeca Emerald ™ S

Interoral skanner i eliteklassen

Planmeca Emerald ™S er en enda bedre versjon enn Planmecas forgjenger Emerald ™. Emerald S løfter skannehastighetene til neste nivå, og introduserer også nye diagnostiske muligheter og forbedret brukervennlighet. En dyktig bruker av Emerald vil skanne en hel kjeve på godt under ett minutt - betydelig raskere enn noen gang før.

Emerald-interoral-skanner-v.jpg

Fordeler med Planmeca Emerald

  • Ergonomisk design - perfekt balanse mellom størrelse og vekt (183 g).
  • Høy hastighet og presisjon.
  • Integrert fargeskanning gir naturlige farger.
  • Enkel plug-and-play med USB gjør det enkelt å dele skanneren mellom behandlingsrom eller klinikker.
  • Autoklaverbare spisser for bedre hygiene.
  • Åpent STL-format gir deg friheten til å velge hvor du vil sende filene dine.
  • Fleksibel skanner med digitale funksjoner som kan tilpasses forskjellige behov.
  • Ingen årlige lisenser eller gebyrer.
  • Du får tilgang til online support.

Med Planmeca Emerald får du

Ergonomisk og slankt design

Den usedvanlig lette Planmeca Emerald S er veldig enkel å bruke. Den kompakte skanneren er ledende innen ergonomi og passer godt i hånden og gir god støtte under skanning.

Presisjon på høyt nivå

Planmeca Emerald S fanger digitale inntrykk i livlige og naturtro farger. Med høy grad av presisjon gir skanneren gode og forutsigbare resultater - fra restaureringer på en tann og til flere tenner og hele kjever

Flere spisser til forskjellige behov

Med ulike typer spisser, er Planmeca Emerald S egnet for alle typer skanning. Den tynnere SlimLine-spissen gjør det lettere å komme til posteriort og fange approxmale områder, mens Cariosity transillumination spissen er et utmerket verktøy for å oppdage karies.

Enkel import og eksport

Planmeca Emerald S er utrolig brukervennlig å jobbe med, da digitale inntrykk blir laget raskt og kan deles enkelt med andre. Skanneren støtter import og eksport i både STL- og PLY-format.

Digital komfort

Å ta avtrykk digitalt er mye mer praktisk enn tradisjonelle metoder. Planmeca Emerald S tilbyr en spesielt rask og behagelig skanneopplevelse for pasienter på grunn av sin hendige størrelse og hastighet. Skannerens ergonomiske design og lette vekt gjør det også veldig enkelt for tannhelsepersonell å ta den i bruk.

Hjelp til fargeuttak

Ekstra funksjonalitet for fargeuttak hjelper brukerne til å bestemme riktig farge på tennene. Funksjonaliteten er spesielt designet for Planmeca Emerald S og viser automatisk riktig nyanse når musepekeren holdes over den skannede modellen.

Passer for flere spesialiteter

Planmeca intraorale skannere støtter varierende arbeidsflyt fra flere spesialiteter, for eksempel protetikk, kjeveortopedi og implantologi. Planmecas avanserte programvare for design gjør skanneren komplett.

Forbedret brukervennlighet

Planmeca Emerald S løfter bruken av intraorale skannere til neste nivå. Den er enda enklere og jevnere å bruke enn forgjengeren, og gir også noen ekstra fordeler. Å skanne kontaktpunkter er betydelig enklere enn før, og skanneren har forbedret bevegelsesdeteksjon som gjør det mulig å dreie og zoome skannede modeller eksternt.

Gjør alt i klinikken eller send den digitale filen til lab

Planmecas åpne løsning for digital tannbehandling lar deg enten fullføre hele arbeidsflyten i klinikken fra start til slutt, eller du kan eksportere en del av den til eksterne laboratorier. Valget er ditt!

Velg din favorittfarge

Planmeca Emerald S er tilgjengelig i flere ulike cover. Velg fargen som passer din klinikk best. I tillegg til den elegante smaragdgrønne den har blitt kjent for, er den nye skanneren også tilgjengelig i rosa, blå og grå.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

3Shape Trios intraoral skanner

TRIOS fra 3Shape - en digital skanner, verdenskjent for god kvalitet.
Les mer

Planmeca Fit programvare

Planmeca FIT™ er en unit-integrert programvare løsning som tilbyr tannleger en komplett integrert og digital arbeidsflyt for CAD/CAM
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer

Planmeca 3D printer

Planmeca Creo® C5 er rask og effektiv 3D-printer utviklet spesielt for tannbehandling. 3D printeren muliggjør enkelt produksjon av kirurgiske guider, produksjonsmodeller og alignere på en brøkdel av vanlig tid.
Les mer