Gå til hovedinnhold

Sprintray 3D-printer

SprintRay lager 3D-printere, systemer for etterbehandling, programvare og materialer. Designet og tilpasset spesielt for digital tannbehandling.

Sprintray-topbanner.jpg

Sprintray - friksjonsfri arbeidsflyt med 3D-print

Skap en friksjonsfri arbeidsflyt med et brukervennlig, banebrytende system for 3D-print. Med en løsning fra SprintRay får du elementer som er bygget for å fungere sammen, som skaper muligheter for samarbeid og innovasjon, og gir deg enestående kliniske resultater hele veien

Med SprintRay får du enda mer utbytte av din intraorale skanner som kan skape nye muligheter og verdier for klinikken

NÅR TRENGER DU 3D PRINTER?

Så enkelt kan det gjøres

Skan - Design - Print - Vask - Herd - Ferdig produkt

Effektiv arbeidsflyt uten investering i programvare og ny kompetanse. Raskt og effektivt med alle muligheter

For å komme i gang trenger du

95 Pro/95 Pro S - 3D printer

Med SprintRayPro får du en rask og brukervennlig 3D-printer med høy ytelse, presisjon og nøyaktighet på alle områder. 3D-printeren produserer dine midlertidige kroner, bittskinner, kirurgiske guider, modeller og skallfasetter, raskt og enkelt, til en brøkdel av summen, i løpet av 60-90 min.

Sprintray Pro er perfekt for deg som ønsker knivskarp nøyaktighet slik at du alltid kan levere en enestående pasientopplevelse.

Design

Den ferdige skannende filen sender du enkelt til din labpartner som hjelper deg raskt med designprosessen. Vår tanntekniske lab, Tannlab, kan levere ferdig designet fil tilbake til deg raskt etter ønske, klart for print.

Har du en modell du trenger kjapt, kan filen overføres direkte fra skanner til printer via den fullt integrerte programvaren, RayWare, som følger SprintRay printeren.

Kraftig etterbehandling – vask og herding

Sprintray Pro Wash&Dry og ProCure 2 jobber godt sammen i det siste trinnet i arbeidsprosessen. Brukervennlige Wash&Dry Pro vasker og tørker dine arbeider i løpet av kun 10-15 min .

Med ProCure 2 i tillegg, har du en kraftig herdemaskin på 90W LED i kammeret, med plass til hele 30 arbeider, programmert for de resinene du bruker til bransjeledende hastighet.

Både Wash&Dry og ProCure 2 er designet for minst mulig vedlikehold.

Resiner

Med SprintRay Pro kan du bruke alle ledende varemerker for resin, som f.eks Keystone, Bego, NexDent, Dentca og Dreve. Alle verifisert og sertifisert av Sprintray til Pro-serien. I tillegg tilbyr SprintRay egne resiner som gir en fantastisk valuta for pengene. Alle, med det samme gode resultatet.

Du finner de fleste resiner hos oss i Plandent.

RESINER VI KAN LEVERE

Tannklinikken skriver

"Jeg hadde muligheten til å teste Sprintray Pro S printeren sammen med Wash&Dry stasjonen og ProCure herdeenheten. Jeg kan sammenligne Sprintray produkter med andre som er tilgjengelige på markedet og jeg må si at jeg ble overrasket over hvor raskt printeren jobber. Den kan printe de enkleste modellene på cirka 20 minutter. Wash&Dry stasjonen med ProCure herdeenhet gjør modellene klare til bruk på under 30 minutter. Programvaren RayWare er veldig intuitiv og er lett å bruke, selv om man ikke har erfaring med programvaren før. Anbefales"

Dr. Grzegorz Mucha, DentalSense Oslo

Med SprintRay kan vi garantere deg

  • Et komplett system inkludert vaske- og herdemaskin
  • Enkel designprosess enten via Tannlab eller annen lab
  • Sertifiserte prosesser med resin-leverandørene
  • Et godt sluttresultat
  • Full opplæring og support fra Plan-IT og SprintRay
  • Tett integrasjon med 3Shape Trios

Utvid mulighetene for din intraorale skanner. Gjør det enkelt å komme i gang!

Velg løsningen som passer for din klinikk. Med en komplett pakke får du printer, herdeenhet, wash&dry og full opplæring. Har du ikke skanner? Vi hjelper deg å komme i gang med skanning og 3D-print.

BE OM TILBUD

Komplett-pakke.jpg

Vil du prøve SprintRay kostnadsfritt* i 45 dager?

Nå har du muligheten til å teste om Sprintray er noe for deg.

LES MER

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Erfaringer med 3D-print - hva sier brukerne

Digitale avtrykkskannere er på full fart inn i tannklinikkene, og stadig mer av behandlingsforløpet digitaliseres. Hva sier brukerne som har testet 3D-print og nye Sprintray?
Les mer

Når trenger du 3D-printer på klinikken?

3D-printing er nytt og spennende, men er det lønnsomt å gjøre produksjonen på egen klinikk? Les mer om når det er lurt å investere i 3D print, hvordan du kommer i gang og hva det innebærer for klinikken.
Les mer

Scandeal

Nå gjør Plandent og TANNLAB det enda enklere å komme i gang med digitale avtrykk. Plandent gir deg fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB.
Les mer