Gå til hovedinnhold

Opus Dental

Med Opus Dental får du et program som håndterer hele flyten på klinikken, fra registrering av pasienter, helseskjema og booking av timer til effektiv journalføring og fakturering. Uansett om du driver en stor eller liten klinikk er Opus Dental tilpasset slik at flyten på klinikken går smertefritt.

Opus Dental Journalsystem

Opus Dental er Nordens ledende administrasjonssystem for private og offentlige klinikker. Programmet inngår i Planmecakonsernet. Flere brukere velger Opus Dental enn noe annet tilsvarende system. Opus Journalsystem har mer enn 18.000 brukere ifordelt på mer enn 4000 skandinaviske klinikker.

Programmet har i 20 år blitt utviklet i nær dialog med tannleger og spesialister. Resultatet er det mest brukervennlige og komplette journalsystemet på markedet.

Oppdag helheten og enkelheten i Opus Dental

Med Opus Dental får du ett komplett journalsystem som dekker hele arbeidsflyten på klinikken fra registrering til betaling. Uansett om du har en liten eller stor tannklinikk tilpasser du Opus etter eget behov. Programmet er brukervennlig og logisk oppbygd med menyer og funksjonalitet som følger samme logikk.

Enkel og effektiv journalføring

I Opus journalTM jobber du direkte i tanngrafikken og journalrader opprettes automatisk. Filtrer på tidligere behandling, kliniske funn, betalinger og utført tannbehandling for å se det du ønsker. Bruk forhåndslagrede journaltekster for å spare tid foran PC-en og få mere tid på å bygge relasjon med pasienten. Det kaller vi god kundebehandling.

Timeliste og booking med mange muligheter

I Opus TimebokTM får du total oversikt over dagen. Uansett om du kun vil se din egen timebok, ditt teams timebok eller et komplett bilde over alles arbeidsdag, dekker Opus Timebok dine behov. Timeavtaler gjøres direkte i timeboken med få enkle steg. Har du en timebokvisning med alle behandlerne kan du enkelt registrere nye timer direkte på hver enkelt stol, uten å måtte bytte behandler.

Fordeler med Opus Journalsystem

  • enkel og effektiv journalføring
  • komplett journalsystem dekker hele arbeidsflyten
  • én timebok med mange muligheter
  • enkelt å konvertere fra annet journalsystem.

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder som oppfyller alle bildbehandlings-behov man måtte ha på en klinikk uavhengig av utstyr.

Bli kjent med Romexis

Funksjonalitet i Romexis

Romexis kan tilpasses etter dine behov - helt fra en enkelmanns-praksis til et stort sykehus- eller en stor klinikk. Begynn med det du trenger, og legg til flere brukere og valgfrie moduler senere. Du kan vokse fra 2D, til 3D-bilder og CAD/CAM med fulle implantatplanleggingsfunksjoner.

Se hvilke moduler som finnes i Romexis..

Programvare CAD/CAM

Det trenger du av programvare til CAD/CAM. Skann og analyser digitale avtrykk eller arbeid med mer omfattende kasus.

Se mer om programvare til CAD/CAM