Gå til hovedinnhold

Romexis Insights

Finn ut hva som virkelig skjer på klinikken din under behandlingene

Romexis® Insights

Operasjonsanalyse for tannklinikker

Vår nettbaserte Planmeca Romexis® Insights rapporteringstjeneste er en fin måte for tannklinikker og kjeder til å dra nytte av analyser. Med omfattende data og interaktive oversikter, kan operativ planlegging, evalueringer og forutsigbart vedlikehold baseres på klare visualiseringer av bruksstatistikk.

Hva kan Romexis Insights gjøre for deg

Sentral rapportering og planlegging

Hver tannklinikk genererer store mengder data hver dag. Romexis Insights kombinerer disse i informative visninger som lar deg evaluere klinikkdrift sentralt. For første gang kan klinikkeiere dra nytte av sanntidsinformasjon om hvordan utstyret deres brukes - i tillegg til en omfattende brukshistorikk og statistikk fra flere behandlingsrom.

Utstyrsanalyse og kvalitetssikring

Med Romexis Insights kan du spore utstyrsbruk, trender og mønstre over tid. Du kan se bruk av f.eks røntgen- og annet utstyr og kategorisere dem etter eksponeringsmodus eller jobbtype. Infeksjonskontrollstatistikk er tilgjengelig med pasienttellinger og tid på unit også inkludert for de tannhelsesenhetene som er utstyrt med pasientdeteksjonssensorer.

Oppdag en ny måte å se på klinikkens virksomhet!

Hvis du noen gang har ønsket å vite hva som virkelig skjer under behandlingene på klinikken din, kan du det nå. Jo tidligere du investerer i utstyr fra Planmeca som er i stand til avansert datainnsamling, jo raskere kan du begynne å ta bedre beslutninger basert på den samlede innsikten. Oppdag en ny måte å se på klinikkens virksomhet!

Kontakt oss - vi hjelper deg med IT og programvare

Ved spørsmål:
Supporttelefon Tlf 22 07 27 00 | E-post support@plandent.no
Du kan også benytte vårt kontaktskjema

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Planmeca Romexis® Clinic Management

Planmeca Romexis® Clinic Management-programvare gir sanntidsinformasjon og overvåking av utstyrsbruk og hendelser. Alle brukere på klinikken kan dra nytte av programvarens unike fordeler og tjenester.
Les mer

Romexis Cloud

Planmeca Romexis® Cloud er en nyskapende bildeoverføringstjeneste for brukere av programvaren Romexis®. Det er en rask, enkel og sikker måte å dele bilder og kompetanse på med pasienter og kollegaer.
Les mer

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer