Gå til hovedinnhold

Labscanner fra 3Shape

Grunnpillaren for et digitalt laboratorium er en solid scannerløsning som er rask og nøyaktig, sammen med kraftig tilhørende CAD/CAM programvare.

3Shape E1-E4 og D2000

Et solid CAD / CAM-system som kombinerer skanning med programvare for design er den eneste måten å imøtekomme fremtidens krav fra kundene dine. 3Shape labskannere gir høy ISO dokumentert nøyaktighet, høy hastighet og mange avanserte funksjoner innen skanning. Fra den rimelige E1-skanneren til den høye ytelsen på E4- og D2000-skannerne er porteføljen til 3Shape en perfekt løsning tilpasset laboratoriets behov.

Skann direkte

Sett artikulatoren i E-skannerens artikulatorholder og scan bittet direkte

Valuta for pengene

3Shape sine labscannere gir avanserte scannerfunksjoner og en god arbeidsflyt for CAD-design til en overkommelig pris.

Forbedre produktiviteten

Høy skannehastighet lar deg fullføre arbeider på kortere tid. Med E-skannerne starter skanningen så snart du plasserer modellen inne i skanneren.

Alt-i-ett-scanning

Som første modellscanner leverer 3shape sin D2000-skanner alt-i-ett-scanning med plass til to modeller, slik at du kan lese øvre og nedre modeller, segmenterte tenner og okklusjon i en enkelt scanning.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Dentale 3D-printere

Gjør hele den digitale arbeidsprosessen på klinikken med å lage guider, produksjonsmodeller og skinner enkelt med en 3D-printer
Les mer

Intraorale skannere fra Planmeca og 3Shape

En intraoral skanner er alt du trenger for å kunne sende digitale avtrykk i tannklinikken. Plandent tilbyr skannerne fra anerkjente Planmeca og danske 3Shape.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer