Gå til hovedinnhold

CAD/CAM for din klinikk

Fra intraoral skanning til fleksibelt design, 3D printere og fres, tilbyr vi alle produktene som trengs for en komplett digital CAD / CAM arbeidsflyt.

En digital verden med CAD/CAM

Gjør hverdagen enklere og mer moderne med CAD/CAM. Enten du er nybegynner eller ekspert har vi løsninger som passer for deg. Fra intraoral skanning til 3D printere og fresere, tilbyr vi alle produktene som trengs for en komplett CAD / CAM arbeidsflyt.

Hva passer best for din klinikk?

Intraoral skanning - scan og send

En intraoral skanner er alt du trenger for å kunne sende digitale avtrykk. Plandent tilbyr de beste skannerne fra Planmeca og danske 3Shape.
Les mer

Scan, design og fres på tannklinikken

Ønsker du å gjøre hele den digitale arbeidsflyten i klinikken? Vi hjelper deg i gang. Plandent fører et stor kvalitetsutvalg av intraorale skannere, dentale fresere, programvare og 3D printere.
Les mer

Scandeal

Nå gjør Plandent og TANNLAB det enda enklere å komme i gang med digitale avtrykk. Plandent gir deg fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

Esben Kardel forteller - fordeler med digital skanning på klinikk

Digital skanning på Tannlab. Kom i gang!

stripegrey.jpg

Se mer om CAD/CAM..

3Shape Trios intraoral skanner

TRIOS fra 3Shape - en digital skanner, verdenskjent for god kvalitet.
Les mer

Planmeca Emerald intraoral skanner

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer