Gå til hovedinnhold

Denamed As

Denamed har agenturet for Septodont i Norge, og har med dette ca 50 % av anestesimarkedet for dentalbransjen i Norge.

Om Denamed AS

Denamed AS ble etablert i 1997 av tannlege Torkild Stjernesund og Steinar Grøndal, og eies i dag 100 % av Plandent AS.

Denamed AS er importør og grossist med agentur i Norge for dentale anestesimidler fra Septodont. Septodont produserer trygge bedøvelsesmidler av høy kvalitet. Gjennom mer enn 80 år, har Septodont blitt verdensledende på området, og produserer 500 millioner karpyler, også kalt sylindretter hvert år.

Omtrent halvparten av alle dentale lokalbedøvelser som settes i Norge gjøres med Septocaine, Septocaine Forte eller Scandonest Plain fra Septodont. Disse kjøpes på resept av tannleger fra apotek over hele Norge.

Denamed AS oppfyller alle Norske lov og regler for grossistvirksomhet med legemidler. Denamed AS har gyldig tillatelse og GDP-sertifikat etter Statens legemiddelverk har gjennomført inspeksjoner. Vi tar pasientsikkerhet og kvalitet på alvor.

Om Septodont

Septodont ble etablert i 1932 og har siden blitt verdensleder innen dental lokalanestesi med introduksjon av egne produkter med virkestoffene mepivakain og lidokain i 1960-årene og lansering av virkestoffet artikain i 1976.

Kontakt Denamed

Artikain er siden blitt det ledende dentale lokalanestesimiddelet i nesten alle land der det er lansert, inkludert Norge.

Anestesiproduktene Septocaine, Septocaine Forte og Scandonest Plain forhandles gjennom apotekene.

Se også riktig dosering av anestesi

Hva bør du tenke på ved bruk av anestesi?