Gå til hovedinnhold

Løftet klinikken til nye høyder!

Det skal ikke så mye til for å løfte klinikken til ny høyder. På Bjørnefjorden Tannklinikk kan pasientene titte på vakre bilder i taket mens behandlingen pågår. Les hva lyspanelene har betydd for dem.

Lifelike-Bjørnefjorden-Plandent.jpg
Bilde: Fra venstre tannhelsesekretær Tone Merete Kvalvik, tannlege Harald Alexander Noss og tannpleier Cecilie Hagen på Bjørnefjorden Tannklinikk

Fikk WOW-faktor på klinikken

Life Like er enkle og brukervennlige paneler som man kan ha både i tak og på vegger i klinikken. Med Lifelike kan du etablere en mer naturlig atmosfære i et rom og også en spennende WOW-faktor. LifeLike-paneler gjenskaper det naturlige lyset, samtidig som man får en unik atmosfære i klinikken.

En av våre gode kunder Tannlege Harald Alexander Noss fattet umiddelbar interesse for dette konseptet. Han eier 3 klinikker ved navn Bjørnefjorden tannlegepraksis, en i Fusa, en på Tysnes og hovedklinikken som ligger i idylliske Os utenfor Bergen. Jeg tok meg en tur innom for å høre litt mer om hvorfor han har installert Life Like.

Som tannlege er det viktig for både pasient og meg, at pasienten slapper av under behandlingen. Gode motiv å feste blikket på gir akkurat den virkningen.

- Jeg synes det var et kult konsept med mange flotte design å velge i. Det er jo vanlig å utsmykke vegger med bilder eller tapet på klinikken, men pasientene ser jo egentlig kun i taket under behandling.

- Som tannlege er det viktig for både pasient og meg, at pasienten slapper av under behandlingen. Gode motiv å feste blikket på gir akkurat den virkningen.

Lifelike sett fra pasient i tannlegestolen
Bilde: Pasientene liker å titte på lyspanelene til LifeLike

- Ja jeg er helt enig, sier tannpleier Cecilie,” pasientene kommer ofte med positive kommentarer. Tannlege Noss har også valgt å ha Life Like i taket på sterilrommet. Som så mange andre klinikker er det ikke dagslys her og LifeLike panelene gir både et funksjonelt lys og god atmosfære i en ellers travel hverdag!

Hvordan bestille lyspanelene

Jeg spør hvordan Noss gikk frem når han ønsket å bestille disse panelene:
- Jeg tok kontakt med Plandent som igjen satte meg i kontakt med Life Likes produsent, på den måten fikk jeg tilpasset panelene etter mine ønsker og muligheter på klinikken. Jeg vil også gjerne fremheve at elektriker, som monterte disse, kom med gode faglige råd hva gjaldt lyssetting i panelene!” Nei nå må jeg jobbe videre sier Noss, som står midt oppe i en større utvidelse av sin klinikk på Os.

Kanskje det blir flere Life Like paneler på klinikken!

Lifelike på Bjørnefjorden tannklinikk

Artikkelen er skrevet av Ragnhild Lunde Lossius i Plandent i samråd med Bjørnefjorden Tannklinikk

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Tips til en imøtekommende atmosfære på klinikken

Hvordan kan du skape en inspirerende arbeidsplass og gi pasientene en annerledes, og beroligende opplevelse på klinikken? Bruk av lys kan være det elementet som setter prikken over i-en.
Les mer

Private klinikker i vekst

I en tid der vi ser at flere tannlegekjeder formes og vokser i både antall klinikker og størrelse, vokser også de uavhengige, private klinikkene. En av dem som utvider er Heilotannlegene i Sandnes. Vi har vært på besøk - bli med inn.
Les mer

Tannlege Rampals råd til deg som vurderer mikroskop

Mikroskop er mer enn bare til bruk ved endonti. Les mer om tannlegen som benytter mikroskop ved nær sagt alle behandlinger og hvilke fordeler ZEISS Extaro 300 har gitt ham og klinikken
Les mer