Gå til hovedinnhold

Private klinikker i vekst

I en tid der vi ser at flere tannlegekjeder formes og vokser i både antall klinikker og størrelse, vokser også de uavhengige, private klinikkene. En av dem som utvider er Heilotannlegene i Sandnes. Vi har vært på besøk - bli med inn.

Heilotannlegene.jpg
Bilde: Fra venstre, Justina, Else, Iselin, Marte og Atle.

Heilotannlegene vokser

Heilotannlegene flyttet til nye lokaler i Sandnes 2013. Med store vinduer og mye glass får de en fin utsikt og mye dagslys inn på klinikken. Detaljer i eik gir en mykere atmosfære. Den flotte klinikken hadde da 5 operative behandlingsrom og 6 ansatte hvorav 3 tannleger.

Nå har klinikken styrket seg med enda flere. Den siste utvidelsen har gitt Heilotannlegene ytterlige 2 ansatte, 1 behandlingsrom og EN SPLITTER NY KLINIKK.

Heilotannlegene2.jpg
Bilde: Du ønskes alltid velkommen med et smil hos Heilotannlegene

Ny klinikk på Klepp

Heilotannlegene utvidet med en ny klinikk i 2020. Klinikken ligger på Klepp og har 2 behandlingsrom. Rett etter oppussing kunne de ta imot pasienter, og selv om åpningen kom i pandemiens år har det vært en stor suksess.

Heilotannlegene3.jpg
Bilde: Et av behandlingsrommene

De ansatte roterer på å jobbe på de 2 klinikkene og dette synes de er en velkommen variasjon i arbeidsdagen.

Heilotannlegene5.jpg
Bilde: Grønn logo i venterommene på Klepp

Tydelig Logo

Den litt spesielle logoen kommer godt frem både utenfor og inne i klinikkene.
Logoen kommer godt frem i venterommene med egen farge for hver klinikk, men også i detaljene og på bilene.

Det gir både gjenkjennelse og variasjon, Sandnes er blå, mens Klepp har valgt grønt.
Pasientene kan kjenne seg godt igjen og vite at når de ser denne møter de samme hyggelige, smilende menneskene.

Heilotannlegene6.jpg
Bilde: Blå logo i venterommet i Sandnes

Plandent som samarbeidspartner

Både under planlegging og oppbygging av den nye klinikken i 2013 hadde Plandent en betydelig rolle. Her står 5 Planmeca uniter og nr 6 er på vei.

Heilotannlegene4.jpg
Bilde: Stilfullt behandlingsrom på Klepp i sort, grønt og hvitt

I tillegg står det også 2 Planmeca uniter på klinikken på Klepp og begge klinikkene har 3shape Trios skanner levert av Plandent.

I mars 2019 ble PlanOrder lager-og bestillingssystem også installert i Sandnes. PlanOrder hjelper klinikken med god lagerstyring og enklere bestillingsrutiner.

Artikkelen er skrevet av Edith Jacobsen-Eng høsten 2021

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Tverrfaglighet på Bryggen

Klinikkleder Camilla Revheim forteller at ansatte fra ni ulike kliinikker nå er samlet i ett stort fagmiljø med 16 behandlingsrom og topp moderne utstyr. Det har vært en god prosess der samarbeid har stått i fokus.
Les mer

Det startet med Google

Å skape noe eget er noe mange drømmer om. Likevel er det et fåtall som faktisk gjennomfører og ikke minst lykkes med det. Den nye Yndisklinikken på Østlandet er en av dem som virkelig har fått det til. Vi har vært på besøk
Les mer

Hva sier norske tannklinikker om PlanOrder

Stadig flere tar i bruk PlanOrder-systemet for å holde oversikt på sine lagre. Hvordan passer PlanOrder systemet på klinikken og hva har PlanOrder gjort med hverdagen. Vi har spurt norske klinikker hva de tenker.
Les mer