Gå til hovedinnhold

Tips til en imøtekommende atmosfære på klinikken

Hvordan kan du skape en inspirerende arbeidsplass og gi pasientene en annerledes, og beroligende opplevelse på klinikken? Bruk av lys kan være det elementet som setter prikken over i-en.

Skap en imøtekommende og unik atmosfære på klinikken som pasientene husker

Visste du at flere studier viser at humør og jobbtilfredshet øker med kvaliteten på belysningen1? Tilgang til naturlig lys i løpet av dagen har en positiv effekt på trivselen, og bidrar til å unngå hodepine, migrene, tretthet og depresjon2.

Lifelike-panel-tannklinikk-.jpg

Skap en WOW-faktor

Med enkle og brukervennlige paneler fra vår nye leverandør, LifeLike, kan du etablere en mer naturlig atmosfære, og en spennende WOW-faktor for de besøkende. LifeLike-paneler gjenskaper det naturlige lyset, samtidig som du får en unik atmosfære i klinikken.

Hvor kan det være hensiktsmessig å bruke LifeLike på klinikken:

  1. Vente- og oppholdsrom
  2. Behandlingsrom
  3. Resepsjon
  4. Annet (beroligende, kunstnerisk, utsmykkende osv.)

Lifelike-panel-Maren-Risvær.jpg

Velg motiv selv

LifeLike paneler brukes primært som atmosfærelys og som tillegg til eksisterende grunnbelysning. Bruk det motivet dere selv ønsker, eller velg fra LifeLike sine mange motiver fra naturen som bidrar til å fremkalle opplevelsen av å være ute.

Vi hjelper deg med planlegging, utforming og montering

Er det behov for en komplett planlegging av belysningen utfører vi lysberegning, og kan kombinere vanlige LED-armaturer med LifeLike-paneler for et optimalt og ideelt resultat. Når vi tar på oss
ditt prosjekt tar vi hensyn til dine behov. Vi lytter til dine ønsker og kommer med forslag. Ikke minst bidrar vi til at det fungerer i praksis.

Lifelike-panel-venterom.jpg

Vi sørger for at din tannklinikk både er presentabel for pasientene dine og har et godt og sunt arbeidsmiljø. Ta gjerne direkte kontakt i dag for å høre mer!

LifeLike paneler forhandles eksklusivt av Plandent og Dental Sør til tannklinikker i Norge.

Vi hjelper deg med prosjektering og tegninger

Planlegger du å pusse opp, gjøre om klinikklokalet, sterilen eller hele klinikken, kommer vi gjerne til en samtale om prosjektet. Vi hjelper deg med gode råd, tegninger og støtte gjennom hele prosessen slik at du får virkeliggjort dine mål og planer. Kontakt oss gjerne for en uformell prat.

utstyrsavdelingen@plandent.no / Tlf 22 07 27 27

Kilder
1 Edwards and Torcellini, 2002
2 Robbins, 1986, Espiritu et al., 1994 & Penders TM et al, 2016

Artikkelen om LifeLike er skrevet i samarbeid med LifeLike og Dental Sør

Be om mer info eller kundemøte

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Klinikkplanlegging og prosjektering

Ønsker dere å skape en tannklinikk som er gjennomtenkt med tanke på ergonomi, hygiene og effektiv klinikkdrift? Vi hjelper deg med tegninger, rådgiving og mer. Be om en uforpliktende samtale.
Les mer

Gammel unit, reparere eller kjøpe ny?

Hvor lenge skal jeg holde liv i uniten før jeg med god samvittighet kan kjøpe ny? Dette spørsmålet stiller alle seg en gang i blant. Finnes det et godt svar, et riktig svar?
Les mer

Bør man eie eller leie utstyr?

Hva er forskjellen på leie og eie utstyr. Hva passer for meg og min klinikk? Vi har spurt Kari Thorvaldsen i De Lage Landen om å fortelle oss fordeler og ulemper med å leie dentalt utstyr.
Les mer