Gå til hovedinnhold

Verdt å vite om røntgen

Her har vi samlet alt som er nyttig å vite om røntgen for tannhelsepersonell på tannklinikk

Hva sier lovverket om røntgen i tannlegepraksisen?

Hvordan skal vi være sikre på at vi etterlever forutsetningene som lovverket stiller for bruk av røntgen og andre strålekilder? Vi hjelper deg.
Les mer

Finn riktig røntgenholder

Det finnes et stort utvalg av ulike røntgenholdere, størrelser, farger og produsenter. Mye avhenger også om du bruker sensor eller fosforplater. Her finner du riktig holder til ditt utstyr.
Les mer

Hvilket røntgen til hvilket behov?

Det finnes mange typer røntgen enheter å velge mellom, men hvilket er det beste for din klinikk? Vi hjelper deg å finne riktig røntgen for ditt behov.
Les mer

Tips og Triks Planmeca ProSensor

En røntgensensor fra Planmeca er et godt arbeidsverkstøy. Med noen gode rutiner knyttet til bruken av sensorene vil de få et langt liv. Her får du noen tips og triks til ProSensor.
Les mer

Test-stralevern3.jpg

Test dine kunnskaper

Test dine kunnskaper innen strålevern og opptaksteknikk. Klarer du alle spørsmålene? Ta quizen og sjekk hvordan du ligger an.

Test dine kunnskaper >>

Røntgen fra Planmeca

Røntgenbilder er et av dine viktigste diagnostiske verktøy og det er derfor viktig å velge riktig røntgen apparat til din klinikk enten det skal være intraoralt, CBCT eller 3D røntgen
Les mer

Bestill strålevernsmateriell

Bedrifter som jobber med røntgen og stråling er pålagt å merke rom som inneholder strålekilder. Her kan du bestille skilt og klistremerker rimelig for din klinikk.
Les mer

Har din tannklinikk registrert alle røntgenapparater?

Er du klar over meldeplikten? De aller fleste tannklinikker er utrustet med røntgenapparater, både intraorale og ekstraorale. For at klinikkene skal få lov til å benytte seg av røntgenapparatur stiller strålevernsforskriften noen krav.
Les mer

Erfaringer med Planmeca Viso

Forus Tann har god erfaring med CBCT fra Forus og har nå tatt steget opp i øverste divisjon og investert i en Planmeca Viso™. Hva tenker klinikken om Planmeca Viso etter å ha brukt den en stund?
Les mer

Kontakt oss - røntgen Vi i Plandent hjelper deg.

Vi hjelper deg gjerne med å finne det røntgenutstyret som passer best til deg og din klinikk

Du er velkommen til å prøve ulike røntgenutstyr i vårt showroom i Oslo.

Book en demo eller spør om det du lurer på.

Kontakt vår utstyrsavdeling på 22 07 27 27 eller send en e-post til utstyrsavdelingen@plandent.no

stripegrey.jpg

Røntgen fra Plandent

Intraoralt røntgen

Vår premium intraorale røntgenapparat ProX fungerer sømløst sammen med det avanserte intraorale sensorsystemet ProX kan også benyttes med forforplater og gir bilder av utmerket kvalitet.
Les mer

Panorama røntgen og CBCT

Plandent fører et bredt utvalg av panoramarøntgen og CBCT. Vi har lang erfaring i å finne den beste røntgenløsningen for tannklinikker over hele Norge. Kontakt oss gjerne for gratis befaring.
Les mer

3D røntgen fra Planmeca

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder.
Les mer

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer