Gå til hovedinnhold

Opus Dental

Med Opus Dental får du et program som håndterer hele flyten på klinikken, fra registrering av pasienter, helseskjema og booking av timer til effektiv journalføring og fakturering uansett om du driver en stor eller liten klinikk.

Opus Dental Journalsystem

Opus Dental er Nordens ledende administrasjonssystem for private og offentlige klinikker. Programmet inngår i Planmecakonsernet. Flere brukere velger Opus Dental enn noe annet tilsvarende system. Opus Journalsystem har mer enn 18.000 brukere ifordelt på mer enn 4000 skandinaviske klinikker.

Oppdag helheten og enkelheten i Opus Dental

Med Opus Dental får du ett komplett journalsystem som dekker hele arbeidsflyten på klinikken fra registrering til betaling. Uansett om du har en liten eller stor tannklinikk tilpasser du Opus etter eget behov. Programmet er brukervennlig og logisk oppbygd med menyer og funksjonalitet som følger samme logikk.

Programmet har i 20 år blitt utviklet i nær dialog med tannleger og spesialister. Resultatet er det mest brukervennlige og komplette journalsystemet på markedet.

Enkel og effektiv journalføring

I Opus journalTM jobber du direkte i tanngrafikken og journalrader opprettes automatisk. Filtrer på tidligere behandling, kliniske funn, betalinger og utført tannbehandling for å se det du ønsker. Bruk forhåndslagrede journaltekster for å spare tid foran PC-en og få mere tid på å bygge relasjon med pasienten. Det kaller vi god kundebehandling.

Timeliste og booking med mange muligheter

I Opus TimebokTM får du total oversikt over dagen. Uansett om du kun vil se din egen timebok, ditt teams timebok eller et komplett bilde over alles arbeidsdag, dekker Opus Timebok dine behov. Timeavtaler gjøres direkte i timeboken med få enkle steg. Har du en timebokvisning med alle behandlerne kan du enkelt registrere nye timer direkte på hver enkelt stol, uten å måtte bytte behandler.

Fordeler med Opus Journalsystem

  • enkel og effektiv journalføring
  • komplett journalsystem dekker hele arbeidsflyten
  • én timebok med mange muligheter
  • enkelt å konvertere fra annet journalsystem.

stripegrey.jpg

Se mer om programvare til tannklinikken

Romexis programvare

Planmeca Romexis® er den kraftigste dentale programvareplattformen i verden. Romexis samler alt utstyr på klinikken - fra CAD/CAM-teknologi til røntgen og andre enheter.
Les mer

Programvare CAD/CAM

Det finnes mye å velge i når det gjelder programvare for CAD/CAM og en digital arbeidsflyt. Hos oss i Plandent tilbyr vi løsninger fra 3Shape og Planmeca. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best for din klinikk.
Les mer

Support med Plan-IT

Med Plan-IT får du alle typer support ett sted, enten det gjelder IT og nettverk, eller programvare og digitalt utstyr. Hos oss får du hjelp av sertifiserte konsulenter med kompetanse innen både IT og digitale løsninger.
Les mer