Gå til hovedinnhold

Planmeca Pro50 pasientstol

Pro50-full-bredde.jpg

Planmeca Pro50™ behandlingsstol


En pasientstol for førsteklasses komfort

Planmeca Pro50™ Chair er en flott kombinasjon av funksjonalitet, fleksibilitet og moderne detaljer, alt pakket inn i et vakkert, tidløst design. Behandlingstolen er et ideelt alternativ for deg som leter etter en solid, men elegant pasientstol – som tilbyr ultimat komfort for både tannhelseteamet og pasientene dine.

Planmeca Pro50 Intro

Hvorfor Planmeca Pro50 behandlingsstol er verdt å vurdere

Planmeca Pro50™ Chair er en moderne og tidløs pasientstol med alle de gode designdetaljene som Planmecas produkter er kjent for. Motoren inne i stolen sikrer støyfri drift, noe som gir et stille arbeidsmiljø for behandler og en avslappende opplevelse for pasienten. Stolen er laget av slitesterk aluminium, og dens komfortable polstring kommer i en lang rekke glade og tiltalende farger.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Stille og stødig

Planmeca Pro50™ Chair er en moderne og tidløs pasientstol med alle de lette og vakre designdetaljene som Planmeca er kjent for. Motoren i stolen inne i stolen gjør bevegelsene jevne og lydløse, og sikrer et rolig arbeidsmiljø for tannhelseteamet og en avslappende behandlingsopplevelse for pasienten.

Stolen er laget av slitesterk aluminium og polstringen kommer i et bredt utvalg av glade og tiltalende farger.

Førsteklasses ergonomi

Planmeca Pro50 Chair har store variasjonsmuligheter for høyden – pasientsetehøyden kan varieres mellom 390 mm og 890 mm. Dette gjør at personale i alle størrelser kan jobbe sittende eller stående. Den lille stolbasen gir god plass til to par ben samt fotkontroll og andre enheter.

Den slanke og smale ryggstøtten gjør at klinikkteamet kan komme nær pasienten – alltid i den mest ergonomiske arbeidsstillingen.

Førsteklasses pasientkomfort

Planmeca Pro50-stolen har en sammenleggbar benstøtte som gir enkel inn- og utstigning og forenkler posisjonering ansikt til ansikt – en funksjon som settes stor pris på i konsultasjoner mellom behandler og pasient. Siden pasienter kommer i forskjellige former og størrelser, er maksimal pasientvekt for stolen 185 kg.

Ultra Relax™-trekket tilpasser seg perfekt til pasientens kroppsform – slik at de kan holde seg avslappet selv under de lengste behandlingsøktene.

En jevn og fleksibel arbeidsflyt

Stolens skråstilte design sikrer optimal pasientposisjonering når pasienten beveger seg fra sittende til liggende stilling. I tillegg har stolen en valgfri mobil base, som gjør det enkelt å flytte stolen til et nytt behandlingsrom ved behov.

Tidløs og fremtidsrettet

Akkurat som alle Planmeca-produkter er Planmeca Pro50-stolen garantert lang levetid. Dette, kombinert med sitt tidløse design og robuste metallkonstruksjon, gjør den til en virkelig fremtidssikker investering.

Finsk kvalitet

Alle Planmeca-produkter er designet og laget på Planmecas fabrikk i Finland, med den nyeste teknologien og de beste materialene. Selv med flere tiårs erfaring innen design og produksjon av tannlegeutstyr, er brukernes erfaringer verdifulle for Planmeca og tilbakemeldinger fra kunder er viktig for å kontinuerlig forbedre og foredle produktene. Det legges også til rette for rettferdige og gode arbeidsforhold, og når produktene endelig når slutten av livssyklusen kan de fleste av komponentene og materialene resirkuleres.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Se mer..

Planmeca Compact i5 unit

Vår bestselger, Planmecas Compact ™ i5 dental unit, er bygget rundt fem sentrale temaer - design, komfort, hygiene, intelligens og evolusjon.
Les mer

Planmeca Compact i Classic unit

Compact Classic er et utmerket valg for behovene til generell tannbehandling og kan utstyres med akkurat det type oppsett som passer din klinikk
Les mer

Sammenlign våre uniter

Det kan være vanskelig å velge unit og få oversikt over hva de kan gjøre og hvilke finesser de har. Vi har gjort en sammenligning av våre fra Planmeca uniter.
Les mer

Operasjonslamper til tannklinikken

Riktig operasjonslys er viktig i behandlingssituasjon for å kunne gi en optimal pasientopplevelse og god pasientbehandling i tannklinikken. Fra Planmeca kan vi levere populære Solanna og Solanna Vision.
Les mer