Gå til hovedinnhold

3Shape Trios

Plandent er offisiell distributør for 3Shape i Norge, og ivaretar deres markedsledende produkter med vårt landsdekkende service- og supportapparat. Gjør deg kjent med prisvinneren 3Shape Trios.

Tannlege bruker intraoral skanner på kvinnelig pasient

3Shape TRIOS

TRIOS fra 3Shape digital skanner, verdenskjent for god kvalitet. TRIOS gir deg friheten til å velge om du vil sende det digitale avtrykket for produksjon til tanntekniker eller koble TRIOS til en klinikkfreser og tilby dine pasienter kroner laget samme dag.

TRIOS-3-Wireless-Pen_right-.jpg

Fordeler med 3Shape TRIOS

  • Høyere presisjon - mindre restaureringsjustering.
  • Raskere avtrykk uten bruk av pulver.
  • Ingen utgifter til avtrykksmaterialer og frakt.
  • Autoklaverbare spisser for bedre hygiene.
  • Automatisk fargeuttak.
  • Mulighet for digital kjeveortopedi og implantatplanlegging.
  • Skann og send til tanntekniker eller gjør hele jobben på klinikken.

3Shape TRIOS Core

3Shape TRIOS Core tilgjengeliggjør kjerneteknologien den gode TRIOS arbeidsflyten til en overkommelig pris hvor du har alle tanntekniske laboratorium et klikk unna..
Les mer

3Shape TRIOS 3

3Shape TRIOS 3 er en prisvinnende 3Shape-skanner med tillit fra titusenvis av tannleger siden 2015. TRIOS-skannere er godt dokumentert, med over 250+ studier på tvers av porteføljen.
Les mer

3Shape TRIOS 5

Med TRIOS 5 har intraoral skanning aldri vært enklere. For eksempel er det helt slutt på kalibreringen, og batteriet varer hele dagen!
Les mer

Med 3Shape Trios får du

Brukervennlig

Det er enkelt å komme i gang med skanningen, som - med veldig lite trening - oppleves som lynrask uavhengig av om det er restaureringer av en enkelt tann eller full kjeve. Med under en dags trening er du godt i gang.

Påvist nøyaktighet

18 uavhengige studier rapporterer statistisk høyere nøyaktighet for TRIOS sammenlignet med konvensjonelle avtrykk og / eller avtrykk gjort med andre intraorale skannere.

Realistiske farger

Digitale avtrykk av høy kvalitet i naturtro farger. Bruk fargeuttak for å spare tid og lage restaureringer.

AI-teknologi for enklere skanning

Vår siste kunstige intelligens (AI) -teknologi gjør skanning lettere ved å fjerne overflødig mykvev fra det digitale inntrykket.

Dynamisk okklusjon

For å perfeksjonere restaureringene dine, lar TRIOS Patient Specific Motion deg registrere pasientens egne bevegelser som fremhever de statiske og dynamiske kontaktpunktene.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

Esben Kardel forteller - fordeler med digital skanning på klinikk

Se hvor enkelt du kan skanne med 3Shape Trios

stripegrey.jpg

Se mer om CAD/CAM..

Planmeca Emerald intraoral skanner

Planmeca Emerald gir deg friheten til å skanne digitalt på klinikken. Den intraorale skanneren er liten, lett, og ekstremt rask med overlegen nøyaktighet. Det perfekte verktøy for en smidig og effektiv arbeidsflyt på klinikken.
Les mer

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt.
Les mer

Labscanner fra 3Shape

Grunnpillaren for et digitalt laboratorium er en solid scannerløsning som er rask og nøyaktig, sammen med kraftig tilhørende CAD/CAM programvare.
Les mer

Dentale fresere

Planmecas PlanMill® dentale fresere er et godt valg for rask og nøyaktig fresing på klinikk og lab. Med utmerket ytelse og mange smarte funksjoner gir PlanMill den jevneste freseopplevelsen i markedet.
Les mer