Gå til hovedinnhold

Airflow

Plandent er premium partner av EMS sine produkter og kan levere alt av Airflow maskiner med tilbehør.

ems-full-bredde-1920.jpg

Plandent er premium partner av EMS

Maskinell depurasjon, også kjent som Airflow hos EMS er en effektiv behandling som gir fornøyde pasienter og god klinikkøkonomi. Pasientene ønsker i større grad pene, hvite tenner. Det gir en økende etterspørsel for «tannrens med Airflow».

Plandent er premium partner av EMS sine produkter og kan levere alt av Airflow maskiner med tilbehør, i tillegg til oppfølging og vedlikehold ved vårt verksted i Oslo.

Airflow fra EMS

Plandent kan levere alle Airflow modeller fra EMS uansett om du ønsker "Rolls Royce" modellen Airflow Prophylaxis Master med ultralydscaler, Airflow og Perioflow til både sub- og supragingival depurasjon eller en mindre modell.

Tilbehør til Airflow

Som premium partner kan Plandent levere alt av pulver og deler for vedlikehold. EMS har et bredt spekter av ulike smaker og behov. Vi har også trillebord tilgjengelig

Hos oss skal du finne produktene du trenger for en optimal pasientopplevelse med Airflow.

Airflow vedlikehold

Plandent er sammen med Dental Sør de eneste dentaldepotene som er godkjent for vedlikehold og reparasjon av Airflow maskiner fra EMS.

Vårt serviceteknikere kommer gjerne ut til klinikken for å hjelpe deg. Er det behov for større reparasjoner står vårt verksted klar for å ta imot din maskin.

Vårt verksted

Opplæring maskinell depurasjon

Flere av våre ansatte har lang erfaring fra bruk av maskinell depurasjon i klinikken. Vi stiller gjerne med opplæring og installasjon av Airflow.

Ønsker du mer info har EMS mange gode kurs og webinarer innenfor temaet på sitt Swiss Dental Academy. Her finner du mye god kunnskap og filmer.

Til Swiss Dental Academy