Gå til hovedinnhold

Plandent Verksted

Vi har et stort verksted i Oslo for å reparere dine roterende instrumenter, autoklaver, mikromotorer og annet utstyr. Vi reparerer raskt og effektivt.

Verksted

Vi har et eget verksted i Oslo med godkjente serviceteknikere som reparerer roterende instrumenter, autoklaver, mikromotorer og annet utstyr. Vi reparerer raskt og effektivt.

Skal din sugemotor, kompressor eller autoklav repareres hos oss, har vi utlånsutstyr som klinikken kan låne til reparasjonen er ferdig. Da holder du driften i gang til utstyret ditt kommer tilbake.

På verkstedet kan vi garantere en rask og profesjonell reparasjon av instrumentene dine. Vi reparerer alle typer roterende instrumenter.

For dyrere reparasjoner vil du alltid bli kontaktet før reparasjonen begynner, med en reparasjonspris, samt et tilbud på et nytt lignende produkt.

service-eske-1200.jpg

Hva skjer med instrumentet etter at det er sendt til Plandent?

Verkstedet vårt reparerer blant annet hånd- og vinkelstykker, air-flow, turbiner og motorer. Vi går gjennom hele instrumentet, demonterer, rengjør og smører alle komponentene og gjør funksjonelle kontroller. Eventuelle slitte deler byttes ut. Vi kontakter deg før reparasjon.

Hvor lenge må jeg vente på utstyret som skal repareres?

Du får instrumentene raskt tilbake, vi streber alltid etter at instrumentene skal forlate oss samme dag de ankommer. Per dags dato reparerer vi ikke instrumenter fra Siemens, NSK og Sirona ved verkstedet.

Hvis vi finner ut at utstyret ditt ikke kan repareres på stedet eller at reparasjonen tar lang tid, vil vi installere låneutstyr på tannklinikken din slik at du kan fortsette klinikkdriften mens vi reparerer utstyret ditt.

Bestill portofrie serviceesker til dine instrumenter.

Du plasserer instrumentet eller utstyret i esken og sender dette kostnadsfritt med posten. Resten ordner vi.

Kontakt oss

Kontakt oss - teknisk service Vi finner en løsning for deg

Som alltid, fokuserer vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.

Kontakt vår serviceavdeling på 22 07 27 07 eller send en e-post til teknisk.service@plandent.no

Ariel Banquite

servicetekniker/roterende

Roger Hagen

servicetekniker/roterende

stripegrey.jpg

Se også..

Teknisk Service

Vi reparerer alt av dentalt utstyr som blant annet uniter, digitale skannere, røntgen, desinfektorer, autoklaver, kompressorer, ultralydscalere, airflow og sugemotorer for å nevne noe.

Les mer...

Digital Support

Vi tilbyr supportavtale for kunder som har fått levert og installert programvare fra Plandent.

Les mer..

PlanIT - digitale løsninger og support

PlanIT gir support til over 900 tannklinikker i Norge. Vi tilbyr supportavtale, hardware og programvare til din tannklinikk i tillegg til hjelp med digitale løsninger.

Les mer..

Fjernstyring og RMM overvåkning

På flere produkter kan vi koble til utstyret ditt via nettet og starte feilretting nesten umiddelbart. Les mer om Clinic Management og RMM overvåkning.

Les mer..