Gå til hovedinnhold

Plandent Verksted

Vårt store verksted i Oslo reparerer dine roterende instrumenter, autoklaver, mikromotorer og annet utstyr raskt og effektivt.

Plandent-verksted.jpg

Verksted

På vårt verksted i Oslo reparerer våre godkjente serviceteknikere utstyret ditt raskt og effektivt. Vi reparerer roterende instrumenter, autoklaver, mikromotorer og annet utstyr.

Er det sugemotor, kompressor eller autoklav som repareres får du låne tilsvarende utstyr til reparasjonen er ferdig. Vi sørger for at du holder driften i gang til utstyret ditt kommer tilbake.

Når du bruker Plandents verksted er du sikret: garanti på arbeidet utført av kvalifisert og sertifisert personell

På verkstedet kan vi garantere en rask og profesjonell reparasjon av instrumentene dine. For større reparasjoner kontakter vi deg før reparasjonen begynner, med en reparasjonspris, samt et tilbud på et nytt lignende produkt.

Du bestiller deler på delelager@plandent.no

Spar miljøet! - Få rabatt på reparasjoner

- 10 % rabatt ved 3 eller flere instrumenter i samme sending
- 15 % rabatt ved 5 eller flere instrumenter i samme sending
Du plasserer instrumentet i esken og sender dette kostnadsfritt med posten. Resten ordner vi.

Hva skjer med instrumentet etter at det er sendt til Plandent?

Vi reparerer blant annet hånd- og vinkelstykker, air-flow, turbiner og motorer. Vi går gjennom hele instrumentet, demonterer, rengjør og smører alle komponentene og gjør funksjonelle kontroller. Eventuelle slitte deler byttes ut.

Hvor lenge må jeg vente på utstyret som skal repareres?

Omfanget av instrumenter som skal repareres varierer mye, derfor varierer ventetiden også. Men vi jobber for at du skal få instrumentet tilbake så raskt det lar seg gjøre. Per dags dato reparerer vi ikke instrumenter fra Siemens, NSK og Sirona ved verkstedet.

Bestill portofrie serviceesker

Kontakt oss - teknisk service Vi finner en løsning for deg

Som alltid, fokuserer vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.

Kontakt vår serviceavdeling på 22 07 27 07 eller send en e-post til service@plandent.no
For deler, send en e-post til delelager@plandent.no

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Teknisk Service

Teknisk service på tannklinikken din? Ta kontakt med oss i Plandent hvis noe skjer med utstyret på klinikken. Som alltid, fokuser vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.
Les mer

Hvor viktig er serviceavtalen og hva kan du gjøre selv

Daglig, ukentlig og månedlig vedlikehold er alfa og omega for medisinsk utstyr. Hva kan du gjøre selv og hva trenger du serviceavtalen til?
Les mer

Gammel unit, reparere eller kjøpe ny?

Hvor lenge skal jeg holde liv i uniten før jeg med god samvittighet kan kjøpe ny? Dette spørsmålet stiller alle seg en gang i blant. Finnes det et godt svar, et riktig svar?
Les mer

Hva gjør du når sugemotor eller kompressor svikter

Uten sug og luft er det vanskelig å kunne behandle pasienter. En sikker drift er en god veileder for suksess. Hva kan du selv gjøre for å vedlikeholde sugemotor og kompressor? Vi gir deg tipsene du trenger for vedlikehold av motorrommet
Les mer