Gå til hovedinnhold

Mikroskop på tannklinikk

Et moderne dentalt mikroskop er et godt verktøy for effektiv diagnostikk og tannbehandling. Mikroskopet visualiserer detaljer og fine strukturer som ellers er vanskelige å se. Et godt verktøy ved endodonti, men også flere behandlinger.

Mikroskop

Vil du se alle detaljene for å gjøre en god diagnose eller optimalisere pasientbehandlingen er et ZEISS dental mikroskop et godt valg for deg - her får du enhåndsbetjening, variabel arbeidsavstand og det nye TriLED-lyset.

Hva bør du vurdere ved investering i mikroskop for tannleger?

Tradisjonelt har mikroskop først og fremst blitt brukt i nodontologi ved kirurgi og endodontiske behandlinger, men med nye teknologier som Zeiss har introdusert med det nye EXTARO 300 mikroskopet, åpner det seg også nye muligheter for minimalt invasiv restorativ tannbehandling.

Zeiss gir deg en rekke funksjoner som lar deg ta behandlingsresultater og estetikk til et nytt nivå med for eksempel:

  • Zeiss fluorescensfilter: hjelper deg med å opprettholde best mulig sunne tenner og identifisere grensen mellom tannvev og ulike fyllingsmaterialer.
  • Zeiss True light: Arbeid med kompositter i lys som har samme fargetemperatur som dagslys uten tidlig polymerisering og uten refleksjoner fra lyset.

Ergonomi ved bruk av mikroskop

Den ergonomiske utformingen forebygger smerter i rygg og nakke og du kan sitte med en avslappet holdning under behandlingen.

Den komfortable, vertikale stillingen forhindrer utmattelse og beskytter mot stiv nakke og vonde muskler. Med Zeiss-mikroskopet kan du også betjene alle funksjoner i mikroskopet med en hånd. Takket være Zeiss Varioscope får du også en variabel arbeidsavstand fra pasienten på 20 til 43 cm .

Test mikroskopet før du kjøper

Vil du prøve et mikroskop for odontologi før du bestemmer deg? Opplev Zeiss dentale mikroskop i showroomet vårt. Her kan du i fred og ro prøve det ut og oppleve alle fordelene selv. Ta gjerne med din egen pasient eller kollega, slik at du fullt ut kan dra nytte av opplevelsen.

Plandent selger eksklusivt Zeiss EXTARO 300 mikroskop, tilgjengelig i flere konfigurasjoner fra grunnleggende til avansert med videodokumentasjon via iPad eller PC

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Se detaljene med mikroskop

Alle de små detaljene gir grunnlag for diagnostikk og behandling. Ser du detaljene bedre blir kvaliteten på diagnostikken og behandlingen også bedre, Et mikroskop gir deg nye muligheter innen flere områder som kirurgi, endo og konserverende behandling.
Les mer

Det startet med Google

Å skape noe eget er noe mange drømmer om. Likevel er det et fåtall som faktisk gjennomfører og ikke minst lykkes med det. Den nye Yndisklinikken på Østlandet er en av dem som virkelig har fått det til. Vi har vært på besøk
Les mer

Effektiv behandling og god klinikkøkonomi

Tilby "tannrens" bestående av maskinell depurasjon og luftpolering (Airflow). Pasientene opplever det som god service og moderne tannbehandling og det gir et godt økonomisk bidrag til klinikken.
Les mer