Gå til hovedinnhold

Øvrige produkter

Det er mye utstyr å tenke på når man skal drive tannklinikk. Her har vi samlet alt av mindre utstyr og øvrige produkter. Savner du noe? Ta kontakt - vi hjelper deg.

Øvrig utstyr til din klinikk

Plandent leverer alt som trengs av utstyr og innredning til en moderne klinikk. Vårt sortiment inneholder alt fra moderne uniter bygget for fremtiden via CAD/CAM og 3D-røntgen med programvare, til utstyr for sterilen som desinfektorer og autoklaver. Vi tilbyr de mest teknisk avanserte løsningene for å gi deg en enklere og bedre hverdag.

I denne kategorien har vi samlet alt av mindre utstyr til klinikken. Som for eksempel produkter til tannrensing, sessler, kirurgi- og endomotorer, lamper, intraorale kameraer, herdelamper, blandeapparater og mye mer.

Kirurgi og tilbehør

Kirurgiske inngrep krever høy kunnskap og erfaring. Samtidig stilles store krav til utstyr og instrumenter, kvalitet, teknologi, kvalitet og utforming. Se hva vi kan tilby til din klinikk.

Les mer..

Småutstyr

Hos oss får du tak i alt du trenger av produkter til tannrensing, kirurgi- og endomotorer, intraorale kameraer, herdelamper, operasjonslamper, sessler, blandeapparater og annet småustyr.

Les mer..

Sessel stoler

Din sessel er avgjørende for å kunne sitte riktig, opprettholde en god holdning og unngå belastningsskader. Vi har et stort utvalg av stoler fra Salli og Planmeca.

Les mer..

Dentalt mikroskop

Moderne dentale mikroskop er et godt verktøy for effektiv diagnostikk og tannbehandling. Mikroskopene visualiserer detaljer og fine strukturer som ellers er vanskelige å se og dermed kan du ta behandlingen til nye høyder.

Les mer..

Kontakt oss, vi hjelper deg!

Lasse Bergersen

prosjektselger Oslo med omegn, Innlandet

Randi Wulvik

prosjektselger Oslo med omegn og Østfold/tannhelsesekretær