Gå til hovedinnhold

Øvrige produkter

Det er mye utstyr å tenke på når man skal drive tannklinikk. Her har vi samlet alt av mindre utstyr og øvrige produkter. Savner du noe? Ta kontakt - vi hjelper deg.

Øvrig utstyr til din klinikk

Plandent leverer alt som trengs av utstyr og innredning til en moderne klinikk. Vårt sortiment inneholder alt fra moderne uniter bygget for fremtiden via CAD/CAM og 3D-røntgen med programvare, til utstyr for sterilen som desinfektorer og autoklaver. Vi tilbyr de mest teknisk avanserte løsningene for å gi deg en enklere og bedre hverdag.

I denne kategorien har vi samlet alt av mindre utstyr til klinikken. Som for eksempel produkter til tannrensing, sessler, kirurgi- og endomotorer, lamper, intraorale kameraer, herdelamper, blandeapparater og mye mer.

Kirurgi og tilbehør for dental

Kirurgiske inngrep krever høy kunnskap og erfaring, og stiller samtidig store krav til at utstyr og instrumenter er i aller høyeste kvalitet og utforming. Se hva vi kan tilby innen kirurgi
Les mer

Mikroskop for klinikk

Plandent selger eksklusivt Zeiss EXTARO 300 mikroskop for tannklinikker, tilgjengelig i flere konfigurasjoner fra grunnleggende til avansert med videodokumentasjon via iPad eller PC.
Les mer

Sessler og stoler for klinikken

Vi leverer sessler fra Salli og Planmeca . Hos oss får du hjelp for finne riktig ergonomi, utseende og farge som passer din klinikk. Du har alltid muligheten til å få en stol på utlån slik at du kan prøve om det passer dine behov.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Verksted dentalt utstyr

Vi har et stort verksted i Oslo for å reparere dine roterende instrumenter, autoklaver, mikromotorer og annet utstyr. Vi reparerer raskt og effektivt.
Les mer

Teknisk Service

Teknisk service på tannklinikken din? Ta kontakt med oss i Plandent hvis noe skjer med utstyret på klinikken. Som alltid, fokuser vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.
Les mer

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer