Gå til hovedinnhold

Kundeservice

Vårt kunnskapsrike kundeserviceteam hjelper deg med det du skulle lure på i tannklinikken.

kundeservice-1920.jpg

Kundeservice

Vårt kunnskapsrike kundeserviceteam hjelper deg med det du skulle lure på i tannklinikken, alt fra A til Å. Vi kan fortelle deg hvordan du kan spare mer penger på forbruksvarer, eller svare på hvilke produkter som er de beste for din klinikk. Vi vil vi etter beste evne hjelpe deg slik at du får svar på dine spørsmål.

Kompetanse og bakgrunn

Vår kundeservice avdeling har alle bakgrunn fra dentalbransjen og gjerne også lang erfaring fra klinikk. Vi er alltid oppdatert på de siste produktnyheter og har gode kunnskaper om hva som fungerer i tannklinikken. Skulle du lure på hvor pakken din er eller om det er mulig å skaffe et produkt, har vi svar å gi deg.

Søk gjerne på det du lurer på øverst i siden. Under hvert produkt ligger det utfyllende varebeskrivelser om du skulle lure på innhold eller bruksområde.

Mandag – fredag kl. 08.00–16.00
Kundeservice: 22 07 27 47
E-postadresse: post@plandent.no

Ingen spørsmål er for store eller små. Vi hjelper deg.

Medarbeidere kundeservice

kundeservice-1200.jpg

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

PlanOrder - lagerstyring i tannklinikken

Med PlanOrder får du et komplett lagersystem med innebygget bestillingssystem skreddersydd for din tannklinikk.
Les mer

PlanDeal - når totalen teller

Med PlanDeal gir vi deg de beste betingelsene og prisene på forbruksvarer. Vårt mål er at du skal få en totalt billigere handlekurv hos oss.
Les mer

ORBIS dental produkter

ORBIS er Plandents kvalitetsprodukter til en lavere pris. Plandent har mer enn 1000 ORBIS produkter i sortimentet og er favoritter hos tannleger over hele landet.
Les mer

Forbruksvarer fra LIKE

LIKE er vårt rimeligste alternativ til norske tannklinikker. Her finner du et stort sortiment av forbruksvarer som brukes i klinikken hver dag. Alt fra munnbind, hansker, hodestøttetrekk osv.
Les mer